Jump to content
Juoksufoorumi.fi

Vihlova kipu polven sisällä

Arvostele ketju:


M4Kja
 Share

Recommended Posts

Tänään juostessa alkoi yhtäkkiä karsea kipu polven sisällä... Mistäköhän voisi olla kyse? Koitin googlailla, mutta polvikivusta löytyy lähinnä polven sivussa tai edessä olevasta kivusta, ei sisällä... Sattuu myös kävellessä ja tuntuu vähän kuin jalka olisi "lukossa".

Link to comment
Share on other sites

Voisiko lantio olla vinossa, mikä aiheuttaa jalkojen toiminnallisen pituuseron? Tällöin rasitus kohdistuu kokonaan toiselle puolelle: https://www.si-nivel.net/wp-content/uploads/2015/10/skolioosipng2-e1455187437695.png

 

Mikäli kipu on oikessa polvessa, lähtisin etsimään vikaa vasemmasta SI-nivelestä. Jäsenkorjaajat osaavat näitä manipuloida, samoin netistä löytyy myös itsehoito-ohjeita, joita voisi ensi alkuun kokeilla.

 

Tietysti siellä polvessa voi olla joku syy, joka vaatii lääkärin hoitoa.

Link to comment
Share on other sites

Minulla oikean polven tuhoutumisen on aiheuttanut ("ilmeisesti") oikean lonkkanivelen rotaatio/kääntö-ongelma. Ilmenee sillälailla, että oikean jalan jalkaterä suuntaa vasemmalle juostessa ja kompensoituu sitten jalkaterän pyörähdyksellä oikeansuuntaiseksi ponnistusvaiheessa. Katastrofi oli valmis, kun siirryin nastakenkäkauteen uusilla nastakengillä varustettuna nyt joulukuussa. Vajaassa kuukaudessa polvi meni aivan sököksi. Viime viikolla ortopedin luona punkteerattiin polvesta ulos veristä?? turvotusnestettä ja pistettiin polveen kortisonia kivunhoidoksi. Kävin myös  lonkka/polvi röntgenissä ja nyt odottelen lääkäreiden analyysiä jatkotoimenpiteistä. Polvi on kivulias. Kestää kuitenkin varovaista askellusta kävellessä. Välttelen kuitenkin kaikenlaista kiertoapolvessa, jonka seurauksena kivulias vihlaisu. 

Link to comment
Share on other sites

Osallistu keskusteluun

You are posting as a guest. Jos olet jo rekisteröitynyt, voit kirjautua tästä sisään lähettääksesi vastauksen.
Huom!: Ilman rekisteröitymistä lähetetyt viestit tarkistetaan ennen julkaisua mainosrobottien yms. takia.

Vieras
Vastaa tähän ketjuun...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
 Share

×
×
  • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy