Jump to content
Juoksufoorumi.fiRecommended Posts

Matolla 1h 13min. AVG 126bpm (rannesyke). Alkuun lämpöä 25min, hieman kiihtyvällä vauhdilla puolisen tuntia ja loppuverkka. Jospa nämä pakkaset loppuisi kohta, niin viitsisi lähteä ulos urheilemaan. Toisaalta matolla on kyllä aika helppo juosta ja syke pysyy helpommin alhaalla kuin ulkona ryntäillessä.

Link to post
Share on other sites

Hölkkää ja vähän myös kävelyä 5.9km@7:39/km@147bpm. Ajattelin alkaa seuraamaan sykemittarin ohjeistuksia sykealueista ja harjoitusvaikutuksista. Tänään jäi TE vähän vajaaksi 3.1/3.5 vaikka ilmoitettu 5km matka ylittyi. Ylämäkien kävelyn ansiosta pysyi olo sen verran tuoreena että olisi tuon voinut täyteenkin jatkaa.

Link to post
Share on other sites

Esporttiin piti mennä, en mennyt kun oli mennyt kasaan. Pihan kolaamisen jälkeen 15min tauko ja ei muuta kuin juoksemaan. Puolipitkä 21km ja vauhtia 4.49 ja syke 135. Perinteisesti eka 10km hieman hiljempää ja seuraava 9km hiukan kovempaa ja 2km jäähdyttelyä. Muuten oli reitti hyvin aurattu paitsi vika 2km oli kuin parempaakin polkujuoksua. No eipä haitannut enää tuossa vaiheessa. Tuo aurauksen taso oli kyllä iloinen yllätys. Juoksin siis vanhan tuusulan tien vartta korsoon tikkurilasta ja takaisin radan vartta. Lunta on niin paljon että puut saunaan pitää hakea hengenvaaralliset lundhags huskyt jalassa. Hengenvaara piile vaellushiihdossa ei kotikäytössä. Enpä ole noitten kenkien jälkeen ostanut yhtään lundhags:n tuotetta.

Link to post
Share on other sites

Kävelin 1,5 tuntia. Matkaa kertyi 9,7 km. Liian kylmä juosta ja piti saada hieman pitkäkestoisempi rauhallinen lenkki tehtyä. En tiedä teinkö rikoksen, kun kävelin pururadalla, jonne on ihan juuri tulossa latu. Muutamia hiihtäjiäkin oli, mutta niin oli myös kävelijöitä. Reitti oli rasittava kävelemiseen, pehmeä.

Pian hälvenee loputkin juoksumaastot, kun kaikki reitit ovat hiihtäjille. Pitänee hankkia sukset.

Link to post
Share on other sites

Osallistu keskusteluun

Voit nyt heti vastata ketjuun ja rekisteröityä myöhemmin. Jos olet jo rekisteröitynyt, voit kirjautua tästä sisään lähettääksesi vastauksen.
Huom!: Ilman rekisteröitymistä lähetetyt viestit tarkistetaan ennen julkaisua mainosrobottien yms. takia.

Vieras
Vastaa tähän ketjuun...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 • Ketjua lukevat   0 members

  Ketjua ei tällä hetkellä lue kukaan jäsenistä

 • Tästä mainospaikka alkaen 30e+alv/kk. 

   

  Yli 10 000 kävijää/kk

  n. 350 000 sivulatausta/kk

 • Sivulataukset 13.11.2020 alkaen: Web Hits

  Yksittäiset kävijät 13.11.2020 alkaen: Web Hits
×
×
 • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy