Jump to content
Juoksufoorumi.fiRecommended Posts

Tänään oli vuorossa vk, josta 7km 4.04 vauhdein ja loput vähän hitaammin. Keskari 4.33 ja koko setin syke 145. Näytti pysyvän nelosen vauhdissakin alle yläkynnyksen, vaikka keli olikin aika raskas. Pitää seuraavalla loskakelillä valita aurattu asfaltti reitti. Viime talvena ostetut 60e icebugit toimi hyvin. Malli on Route ja XXL väittää, että droppi on 12mm, mitä en kyllä usko. Plussaa oli myös se, että jalat pysyivät kuivana

Link to post
Share on other sites

Tunti kävelyä 7:39/km. Juuri sen verran oli taas loskaa pimeällä tiellä että hieman ärsytti paikoittain. Ilmassa sitä oli toki runsaammin ja autojen heittäessä päälle ämpärillisen kuravettä kesti hetken päästä yli ajatuksesta että tämä suomalaisuus on silkka itsemurhalaji. Sitten kestävyysliikunnan hurmos voitti. Lisäksi hieman keikkumista ja nilkkojen/säärten pyörittelyä tasapainolaudalla jonka kävin hakemassa tänään kaupasta.

Link to post
Share on other sites

Hiihto 20.4 km. Hiihtäjän toivesää, pientä märkää lumipyryä +1C. Jo muutaman luisteluvedon jälkeen totesin että jos tänään tasatahtia. Oittaalla oli maanantaina saatu koko 1.3 km kierros käyttöön, ja sen jyrkemmän mäen kuitenkin luistelin kuokkaa. Vertikaaliakin kertyi taas vähän enemmän kuin edellisillä kerroilla.

Ilokseni totesin että nuorempaa polvea oleva kaveri oli harjoittelemassa kumpparihiihtoa valkoisilla suksilla. Ilta ei ollut ihan otollinen kovavauhtisemman hiihtotekniikan löytämiseen.

 

Link to post
Share on other sites

Pertsaa 20 km. Piti tulla lumipyry, mutta tuli vuorokausi putkeen jäätävää vesisadetta kolmella pakkasasteella. Ihmisiä luisteli teillä ihan luistimet jalassa. 😮 Kova tuuli, eikä suksi oikein pitänyt, mutta yllättäen luisti. Hiihtovauhti aika heikko siitä huolimatta, hurjalta tuntuu että minuutti per kilsa pitäisi tuosta ottaa pois.

Link to post
Share on other sites

Osallistu keskusteluun

Voit nyt heti vastata ketjuun ja rekisteröityä myöhemmin. Jos olet jo rekisteröitynyt, voit kirjautua tästä sisään lähettääksesi vastauksen.
Huom!: Ilman rekisteröitymistä lähetetyt viestit tarkistetaan ennen julkaisua mainosrobottien yms. takia.

Vieras
Vastaa tähän ketjuun...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy