Jump to content
Juoksufoorumi.fiVaarojen Maraton 1.-2.10.2021


Recommended Posts

Avataanpa ketju ensi vuoden juoksulle. 

 

Olin tuossa eilen jo melkein ostohousut jalassa varaamassa majoitusta Sokos Hotellista. Jos oma majoitus on vielä varaamatta niin ei kannata panikoitua koska tilaa on vielä reilusti. Yksi syy saattaa tosin olla että ovat nostaneet hintoja. Viime vuonna maksoin huoneesta 332e ja nyt on löydetty uusi hinta 384e. Aika rapea hinta yhdestä yöstä...  Jäi huone varaamatta. 

Link to post
Share on other sites

Kai se on pakko vain ajatella, että ei ole tyhmää pyytää. Ja jos luukku loppuunmyydään joka vuosi, niin onhan se sinänsä loogista nostaa hintoja. Eiköhän hotelli tule täyteen näilläkin hinnoilla.

 

Mä olen viime vuosina löytänyt kimppamajoitusta mökeistä Suomen kisoihin, kun olen majapaikkoja tutuilta ja netistä huhuillut. Edullisten majoituskustannusten oheen on aina saanut loistavaa matkaseuraa. Hyvä diili 😀

Link to post
Share on other sites
 • 3 weeks later...

Mä oon aika monena vuonna varannut toisen puolikkaan tästä. Välillä mukana ollut jokunen juoksukaveri, viime vuonna päädyin oleilemaan yksin siellä. Ensi vuodelle jälleen to-su-välille varauksen olen tehnyt ja uskon kyllä että tälläkin kertaa sinne mahtuu muita. "puolisuhteilla" olen saanut selkeästi edullisemmin kuin nuo listahinnat.

 

Laittakaa yv:tä jos jotakuta kiinnostaa. Yhteensä taitaa olla 4 tai 5 makuuhuonetta. Varaan kyllä alakerran huoneen itselleni jo tässä vaiheessa ; )

 

https://koliroyal.fi/kolin-keisari-laadukas-vuokramokki-kolilla/

 

Link to post
Share on other sites
 • 3 weeks later...

On kyllä hyvä hinta seittemästä kilometristä 🙂 

 

Yksikseni ihmettelin jo viime vuonna tuota aikataulua. Olikos se 130km aikaraja viime vuonna 28h, mutta maali sulkeutui 30h kohdalla. Nyt ei ole näköjään enää tuota 28h epämääräistä rajaa. Onko tuo liivien jako/antaminen ollut aikaisemmin palkintojenjaon yhteydessä vai After-Race partyssa? Viime vuonna jäi peräti 37min aikaa käydä suihkussa ja olla party kunnossa. Pitää ilmeisesti reenata enemmän että jää aikaa suihkussa seisomiseen. Toki jos liivi isketään vain maalissa käteen tai tulee perästä niin sittenpä tuossa ei ole kiirettä. Ei nyt muuten, mutta jos liivin saa ja sille on joku tilaisuus sen luovuttamiseen niin olishan se mukava olla paikalla. 

Link to post
Share on other sites
3 tuntia sitten, Seppo kirjoitti:

 Onko tuo liivien jako/antaminen ollut aikaisemmin palkintojenjaon yhteydessä vai After-Race partyssa?

Aikaisemmin on ollut palkintojenjaon yhteydessä - itseltäni kyseinen tilaisuus meni ohi kun kannettiin tiputukseen maaliintulon jälkeen, mutta tuskin lähden kiertämään uudestaan vain sen takia 😄

Link to post
Share on other sites

Osallistu keskusteluun

You are posting as a guest. Jos olet jo rekisteröitynyt, voit kirjautua tästä sisään lähettääksesi vastauksen.
Huom!: Ilman rekisteröitymistä lähetetyt viestit tarkistetaan ennen julkaisua mainosrobottien yms. takia.

Vieras
Vastaa tähän ketjuun...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
 • Our picks

  • Osallistu tutkimukseen, jossa vertaillaan ennalta määritettyä ja yksilöllisesti mukautuvaa juoksuohjelmaa määrä- ja intervalliharjoitusjaksoilla!
   Tämmöistä olisi tarjolla Jyväskylän yliopiston toimesta:
    
   "Kaipaatko harjoitteluusi uutta potkua? Osallistu tutkimukseen, jossa vertaillaan ennalta määritettyä ja yksilöllisesti mukautuvaa juoksuohjelmaa määrä- ja intervalliharjoitusjaksoilla!
    
   Huhti-toukokuun  2021 aikana alkaa Jyväskylän yliopiston liikuntabiologian kestävyysharjoittelututkimus, johon rekrytoidaan tutkittaviksi perusterveitä kestävyysharjoittelutaustan omaavia ja säännöllisesti juosten harjoittelevia (4-6x/vko) 20-45-vuotiaita miehiä (20 hlö) ja naisia (20 hlö). 
    
   Tutkimus koostuu kolmen viikon valmistavasta jaksosta, kuuden viikon määräjaksosta sekä kuuden viikon intervallijaksosta. Jokaista jaksoa edeltää ja seuraa testiviikko, jonka aikana tehdään tutkimukseen liittyviä suorituskykytestejä ja paastomittauksia. Tutkimukseen osallistuvat saavat tutkimusjakson ajaksi juoksuharjoitusohjelman sekä tarkkaa tietoa omasta kestävyyssuorituskyvystään ja palautumistilastaan." 
    
   Linkki: https://www.jyu.fi/sport/fi/ajankohtaista/uutiset/osallistu-tutkimukseen-jossa-vertaillaan-ennalta-maaritettya-ja-yksilollisesti-mukautuvaa-juoksuohjelmaa-maara-ja-intervalliharjoitusjaksoilla?fbclid=IwAR1wT-CyCYHndjLDWEy_u8c_6Aw5n41crFG3VA3wP4Ih3P1odLQdKaXKxNI
    

    
   Olettaisin etteivät tarkoita perusterveillä pelkästään 3h alittajia 🙂
   • 1 vastaus
×
×
 • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy