Jump to content
Juoksufoorumi.fi



Adidas Supernova


Recommended Posts

Onko kukaan hankkinut Adidaksen uutta Supernova-kenkää? Kyseessä siis tämän vuoden malli, jolla ei ilmeisesti ole mitään tekemistä aiemmin olemassa olleen samannimisen kengän kanssa. 

 

Kuvien perusteella näyttäisi hyvältä peruskengältä, ja hinta on kohdallaan (82 e XXL:ssä)! Tuo on mielestäni sellainen hinta, joka pk-sämpylöistä kannattaa maksaa. Omalle jalalleni Adidakset sopivat yleensä hyvin, joten voipi olla että raapaisen itselleni supernovat.

 

Edit: https://www.xxl.fi/adidas-supernova-miesten-juoksukengat-harmaa/p/1172634_1_style

Link to post
Share on other sites

Mulla löytyy yksi melkein "käyttämätön" Supernova -pari kotoa, 1-2 vuotta sitten hankin ne.  Mulla oleva versio ei taida olla kuitenkaan ihan sama versio kuin @henok -linkittämässä,  pohjan kuvio ja kantapään ulkoasu näyttää erilaiselta.

 

Supernova -versioistani:

- Oma kokemus  : tähän saakka hankituista kengistäni surkeimmat, ja se on syy miksi ovat "käyttämättömät". Hintaa kengille on tullut noin 10 euroa / kilometri.

- Koska pohjatkin oli vielä melko puhtaat ja sai pesemällä puhtaaksi, olen käyttänyt niitä kotona sisällä pohkeiden "venyttelykenkinä", laitan ne jalkaan kun sisällä venyttelen pohkeita.

 

Adidas -juoksukengistä tykkään yleensä, ja Adidaksen muita juoksukenkämalleja löytyy noin 10 paria. Supernovassa on komponentit muista malleista samaa, joten täysin yllätti kengän toimimattomuus. Kengässä vaivaa pohjan muoto, se on hassusti kaareva - keskeltä korkeimmalla, pohja on kuin banaani tai jousipyssy. Sen lisäksi kantapää - joka tukee kantapäätä sivuilta on todella jäykkä, se on jotain muovia - tulee mieleen jotkut muoviluistimet.  Tän rakenteen takia kenkä tahtoo ikäänkuin kammeta itseään jalasta joka askelmalla. 

 

Muutenhan pohjan rakenne on melkein identtinen esimerkiksi Ultraboost 20 -mallin kanssa -  joka puolestaan on fantastinen kenkä.

 

Tarvetta täällä olisi kyllä vastaavalle kengälle kuin Ultraboost 20 - mutta vedenpitävänä - joka tulkintani mukaan voisi olla juurikin Supernova -malli, mutta en uskalla ostaa kun kokemukseni ovat niin huonoja.

 

Mielellään kuulisin näkemyksiä miten noi uusimmat mallit, tai onko muilla vastaavia havaintoja?  @Trevor toivoisin kokemuksia tänne, ja kommenttia näyttääkö ne tältä:

https://media.walkjogrun.net/wp-content/uploads/2018/01/Angled-adidas-Supernova.jpg

vai Henok -linkittämältä versiolta. -Mun kengät on on kai nämä vanhemmat versiot, tunnistaa kiiltävästä mustasta kantapään muovista.

 

Link to post
Share on other sites

Tilasin toki tätä uudempaa versiota. Runrepeat:in arvosana oli kuitenkin kohtuullisen positiivinen. Edellisestä mallista ei itsellä ole kokemusta. Joku vielä varhaisempi Supernova oli arvostettu malli. Ilmeisesti tämä uusin malli oli suunniteltu Adidas urheilijoiden perusjalkineeksi Tokio 2020 olympialaisiin. Niin luin jostakin. Saa nähdä toimiiko perus hölkässä. Mallien kehityspolut ovat joskus aika epälineaarisia.

Link to post
Share on other sites
  • 2 weeks later...

Tänään posti toi Supernovat. En ala mitään ihmeempää arvostelua näistä rustaamaan, mutta ihan tavalliset lenkkarit ensinäkemältä, ei mitenkään vammaisen tuntuiset sovitettaessa, niinkuin @Two horses too many kirjoitti edellisestä mallista. Suht jämäkän tuntuinen vaimennus ja jäykkyys keskilöysä. Kantapää edellä astuttaessa kannan boosti voi tuntua pehmeytenä. Onneksi en tilannut tavallista pienempää kokoa, sillä tämäkin on istuvuudeltaan aika napakka.

Link to post
Share on other sites

Osallistu keskusteluun

Voit nyt heti vastata ketjuun ja rekisteröityä myöhemmin. Jos olet jo rekisteröitynyt, voit kirjautua tästä sisään lähettääksesi vastauksen.
Huom!: Ilman rekisteröitymistä lähetetyt viestit tarkistetaan ennen julkaisua mainosrobottien yms. takia.

Vieras
Vastaa tähän ketjuun...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy