Jump to content
Juoksufoorumi.fiRecommended Posts

40 min kävely avg 7:40/km (sama vähän mäkinen reitti) + 20 min hölkkää. Mielenkiintoista, aika lailla nousi sekä kadenssi että vauhti kävelyssä kun tuosta koitin saada jotain mukaan (tämä vaikutti myös hyvältä). Hetkittäin tuntuikin vähän konoselle, enkä tarkoita vatsassa. Kadenssi nousi noin 10 pykälää mutta vieläkin kaukana sitä mitä pitäisi olla. Koukkukäsien ripeällä työllä ja lantion edestakaisella liikkeellä tuossa aika lailla tuntuisi homma helpottuvan. Juoksu tuntui myös merkillisen vakaalta ja hyvältä tuon jälkeen, varmasti tuo ripeämpi meno aktivoi keskivartaloa ja tukilihaksia kivasti. Syke oli varsin korkealla mutta se liittynee tutusti miinuskaloreihin ja tankin tyhjyyteen. Vähän taas hakemista minkä verran tässä pitäisi syödä että jaksaisi treenata ja hoikistuisi samaan aikaan. Sinänsä hissukseen jaksoi kyllä mennä hyvin eikä pahemmin hengästytä mutta kierrokset on hieman korkeat jos yhtään pitään vauhtia rasvoilla. On kyllä yllättävän myönteiset fiilikset nyt kävelystä, jos tämän avulla pääsee juoksun makuun niin voisi pitää toisinaan kävelyä palauttavana.

Link to post
Share on other sites

Oli niin järkyttävän liukasta ja illalla vielä satoi kaikkea mahdollista, niin tempaisinpa syksyn ensimmäisen mattojuoksun. Verkat 1 km + 5 km vauhtikestävyysvauhtia. Juoksumatolla juokseminen on niin tylsää hommaa, että mieluiten vedän sillä vain lyhyitä treenejä. Nykyisellä salillani ei ole edes televisioruutua mistä vahdata remonttiohjelmia (niitä tuntuu tulevan kaiken aikaa).

Link to post
Share on other sites

Osallistu keskusteluun

Voit nyt heti vastata ketjuun ja rekisteröityä myöhemmin. Jos olet jo rekisteröitynyt, voit kirjautua tästä sisään lähettääksesi vastauksen.
Huom!: Ilman rekisteröitymistä lähetetyt viestit tarkistetaan ennen julkaisua mainosrobottien yms. takia.

Vieras
Vastaa tähän ketjuun...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 • Ketjua lukevat   0 members

  Ketjua ei tällä hetkellä lue kukaan jäsenistä

 • Tästä mainospaikka alkaen 30e+alv/kk. 

   

  Yli 10 000 kävijää/kk

  n. 350 000 sivulatausta/kk

 • Sivulataukset 13.11.2020 alkaen: Web Hits

  Yksittäiset kävijät 13.11.2020 alkaen: Web Hits
×
×
 • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy