Jump to content
Juoksufoorumi.fi

Maratoneja keskieuroopassa


Recommended Posts

Tietäisikö kukaan maratoneja / puolikkaita tai miksei ihan muunkin mittaisia juoksutapahtumia keskieuroopassa kesäkuussa?

Olemme menossa tuon Niiloksen ja yhden hänen kaverinsa kanssa moottoripyöräretkelle halki keskieuroopan määränpäänä välimeren rannikko Italiassa. Ja ideana olisi myös osallistua johonkin ehkäpä vaikka vähän erikoisempaan juoksutapahtumaan joko Saksassa, Sveitsissä tai pohjois Italiassa. Ja ajankohtana tulisi kysymykseen viikot 24, 25 tai 26.

Katselimme jo jotain netistä, mutta oikein mielekästä ei heti äkkiseltään löytynyt. Yksi vuoristojuoksu tosin kuulosti ihan lupaavalta. Tarkoituksena onkin ajaa alppien yli joko todennäköisesti paluumatkalla tai miksei vaikka jo menomatkalla riippuen just tuosta mahdollisesta juoksutapahtumasta mistä sellainen sitten löytyisi.

Jos jollain kivoja ja hyödyllisiä linkkejä eurooppalaisiin juoksusivustoihinkin tiedossa niin nekin otetaan vastaan.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Suurkiitokset linkeistä!

http://www.nightmarathon.it/eng/ tuollainen nyt sitten löytyi Italiasta Lido di Jesolosta ja ajankohtakin osui aivan oikeaan. Viikolla aikaistettiin ihka ensimmäistä matkasuunnitelmaa ja 9.6. lähdettäessä tuonne Italian rannikolle pitäisi sitten ehtiä 16.6.

Moottoripyörällä matkaa tehtäessä vaan hirvee ongelma mitä ottaa mukaan ja mitä ei. Pitkällisten alustavien pohdintojen jälkeen näyttää siltä, että ripsivärin lisäksi ei muita "kauneudenhoitovälineitä" voi mukana kuljettaa (nyyyh) kun nuo lenkkivarusteet vievät melkein kaiken matkatavaratilan. Urheilutamineet ovat siitä mukavia, että mahtuvat pieneen tilaan ja lenkkikenkien sisään voi muuten survoa uskomattoman määrän sukkia ja vaikka pikkuhousuja!!! Limunaatikuteet on myös kyllä pakko jättää kotiin. Itse olen luonut taktiikan, että ostan periltä muutaman vaatekappaleen ja heitän likaiset pois.

Ei tarvinne mainita, että odotamme matkaa kuumeisesti?

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share×
×
  • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy