Jump to content
Juoksufoorumi.fiKaarinan syysmarathon 2020


Recommended Posts

Tapahtuma meni jo mut laittakaahan raporttinne ketkä oli täällä. Ite hölkytin tosissani vähän alle 3:50. Meni helposti ja hyvin. Oon juossu marathonin viimeks tosissani pari kolme vuotta sitten muistaakseni. Täst se lähtee taas pikku hiljaa parantaen. Tiesin et jotenkin noin se menee. En ois kyl paljoa kovempaa päässy. Riski olis ollu hyytymiseen jos oisin vaikka musiikin voimalla yrittäny 5min vauhtia. Sopivan kepeeltä tuntu vauhti 5:07-5:44 yleensä alle 5:30 pari yli kuuden minuutin ku päätin kusella käydä. Hyvä tasainen reitti. Joutu autolla viel kiertään tänään : )ilman geelejä paitsi ennen lähtöä no olihan hotelliaamiainen. 3,5km en juonu muuten aina urheilujuomaa ja kerran mehua.

Link to post
Share on other sites

Hieno oli keli. Vielä parempi reitti kun entinen. Yks paha mutka siinä alussa alituksen jälkeinen vasen oikea ylämäki. Ja se Mäntyläntien jälkimmäinen pehmeä osuus.  3:30 alitusta ja PB:tä haettiin, mutt ehkä liian vihaisella alulla (1:42:06), niin noutajahan se taas tuli juoksukaveriksi. 3:34:43 silti paras sitten Frankfurtin 2016 (3:31:45). Viime vuoden vatsaongelmien jälkeen tuntu todella hyvältä kropassa. Jalat ei vaan kestänyt, esim sen pellon jälkeen vasen takareisi kramppas totaalisesti vikalla kiekalla ja sain pataan 2min 3km matkalla.

Link to post
Share on other sites

Ennätystä lähdin maratonilla tavoittelemaan, vaikka Hcm:sta oli kulunut vain kolme viikkoa, mutta olen aiemmin kokenut, että tämä kolme viikkoa usein minulle riittää palautumiseen ja varsinkin kun Hcm oli tällä kertaa ehkä elämäni helpoin maraton, niin lähdin hyvillä mielin yrittää.

Valitettavasti yritys epäonnistui vatsaongelmiin, parin Bajamaja-pysähdyksen kautta pääsin kuitenkin maaliin voittajana ja reittiennätyksellä 2:56:56. Toimitsijat ei ehkä tykännyt, kun juoksentelin nurmikoita pitkin "oikoen" sen minkä vaan pystyin, mutta sieltähän se reittikin oli mitattu.

Sää oli muuten oikein jees, toki pikkusen lämpimämpikin ois voinut olla. Kylmähorkka iski juoksun jälkeen todella pahasti, kun suihkuun ei päässyt. 

Link to post
Share on other sites

Sama täällä nurmikoista. Luin reittimittausrapsoja, ja first time evö laskin excelissä mitä noi vois maksaa. Sain 1min gainin. Tiedän ett GPS ei oo hirmu tarkka, mutt osa näistä 42.6km kellon luvuista voi tolla kyllä ettei juokse optimilinjoja. Jos kerran mitanneet reitin noin, niin mäkin otin kaikki mahdolliset lailliset oikaisut. 4min18s jäin enkasta (Rotterdam 2016 - 3:30:17).

 

Aika kova mimmi olet jos juokset alle 3h kolmen viikon välein. Jos tekis vieli sukupuolikorjauksen niin siis alle 2:40. Juoksupipoa nostan.

 

Ai niin, yks pränkki pitää kertoa. 31,5km väliaika 2:36, ihan kiva kun kärki ei kerennyt ohittaa kierroksella tällä kertaa. Mutt nostin maalissa kädet ja huusin Voitto!, tuli vähän eloa tonne ajanmittaustelttaan 🙂

 

Link to post
Share on other sites

Osallistu keskusteluun

Voit nyt heti vastata ketjuun ja rekisteröityä myöhemmin. Jos olet jo rekisteröitynyt, voit kirjautua tästä sisään lähettääksesi vastauksen.
Huom!: Ilman rekisteröitymistä lähetetyt viestit tarkistetaan ennen julkaisua mainosrobottien yms. takia.

Vieras
Vastaa tähän ketjuun...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 • Ketjua lukevat   0 members

  Ketjua ei tällä hetkellä lue kukaan jäsenistä

 • Tästä mainospaikka alkaen 30e+alv/kk. 

   

  Yli 10 000 kävijää/kk

  n. 350 000 sivulatausta/kk

 • Sivulataukset 13.11.2020 alkaen: Web Hits

  Yksittäiset kävijät 13.11.2020 alkaen: Web Hits
×
×
 • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy