Jump to content
Juoksufoorumi.fiMillaisten autojen kyydissä oot ollu, apu miehen paikalla..


Recommended Posts

Ferrarri  2008 ? 5.7 l v 12 , Jaguar vuotta en tiedä ? 4 l v8 remmi ahtimella, Mini cooper 1.4 l - vuosi ? en muista.. Ford escort 1.3 l.. Ford taunus- 69 olikohan suora kutonen..isohko auto ei muista enää.. muutamia mainitakseni... Bugatin kyytiin kun pääsis ennen kuolemaa, sit melkein kaikki on jo nähty...?

Link to post
Share on other sites
On 10.10.2020 at 18.43, Reenaaja kirjoitti:

Ford taunus- 69 olikohan suora kutonen..isohko auto ei muista enää..

Sen verran korjaan, että moottorina oli todennäköisesti V6. Jos siis kyseessä oli P7-versio 17M, 20M tai 26M ja moottorina 1,8 litraisesta 2,6 litraiseen (lunttasin AutoWikistä). Itsehän olen ollut mm. Taunus 20M P5-version kyydissä. Erään kaverini ensimmäinen auto oli muuten Zastava 750 kaappariovilla (serbialainen Fiat 600), vuosimallista ei ole kyllä mitään havaintoa.

 

Yksi hienoimmista kokemuksista on ollut Daimler Double Six Vanden Plas, siinä oli tyyliä. Luulin aluksi, että perhettämme tultiin hakemaan kylään vain Jaguar XJ:llä, kunnes tajusin, että ei perhana.

 

Nelisen viikkoa sitten olisin muuten päässyt ajamaan Mercedes-AMG GLS:llä, moottorina 3 litran turbodiesel. Eihän siitä oteta kuin reilut 300 hp, mutta huippuvääntö on 700 Nm. Eksän piti tulla käymään, joten ehdin vain ottaa kylmät tyypit. Loppujen lopuksi eksä laittoi tietenkin viestiä, että mihin aikaan hänen pitikään tulla. Eli pilasi tuonkin homman...

Link to post
Share on other sites
  • 2 weeks later...

Oliskohan ollut ZIL 131 ? Tjsp. 
 

Intissä, viestissä käsittämättömän kokoisella radioasema-autolla tuli sotaharjoituksissa matkustettua. Kyyti oli kyllä hauskaa, kun ei pienistä puista tai ojista tarvinut kantaa huolta. Laite veti joka nurkasta ja siinä oli iso bensa V 8. Renkaat olivat varmaan 150 cm halkaisijaltaan. 
 

Kulutus laskettiin kymmenissä litroissa. 

 

Link to post
Share on other sites

Osallistu keskusteluun

Voit nyt heti vastata ketjuun ja rekisteröityä myöhemmin. Jos olet jo rekisteröitynyt, voit kirjautua tästä sisään lähettääksesi vastauksen.
Huom!: Ilman rekisteröitymistä lähetetyt viestit tarkistetaan ennen julkaisua mainosrobottien yms. takia.

Vieras
Vastaa tähän ketjuun...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy