Jump to content
Juoksufoorumi.fi

Ke 4.4.


Repe77
 Share

Recommended Posts

Viikon ensimmäinen vk-harjoitus.Piti olla jo eilen,mutta jalat sanoi toisin.Siis tänään, piti olla vk-1 vauhtia,mutta ylimääräinen lepo ja uudet kengät siivittivät vk-2:n vauhtiin.Lämpö +1,ekalla osuudella vastatuuli.Näin 4km,16.15,ks 154,max 164 ja sama heti takasin 15.53,ks161,max167.Ka 4.01 min/km,ks 157,5.P-pyhinä joku mk-harjoitus,ehkä kisamuodossa?

Link to comment
Share on other sites

116mins, 20,5kms, av hr 124, pace avg 05:36min/km, 1242 kcals

+2 astetta, navakka tuuli, pilvistä. Talvivermeet päällä ja silti kylmä! Muutenkin erittäin eriskummallinen lenkki. Juoksu oli raskasta, mutta vauhti oli kuitenkin kohtuullinen, ja sykkeet epätavallisen alhaalla. Juostiin Samin kanssa Keskuspuistoon, sinne Pirkkolan nurkille ja takaisin. Paluumatkalla Sami veti vielä Seurasaaren, mutta olin niin sippi, että jouduin kävelemään osan paluumatkasta kotiin. Loppumatkaa juostessa vauhti ja sykkeet olivat kuten alkuvaiheessa, mutta loppumetreillä iski myös :102:hillitön nälkä, vilu ja väsymys. Kotona naukkasin heti litran mustikkasoppaa, 2 pizzaa ja... Gatoradeaa. Numeroiden valossa lenkki meni ihan mainiosti, mutta pitkän aikaa juoksun jälkeen oli olo kuin olis käynyt maratonmuurilla tai flunssa olis tulossa kylään. Täytyy seurata tilannetta...:018:

PS. piti muuten lisätä, että tämä olin toisen maratonohjelmani (< 4 h) 101. harjoitus! Aloitin harjoittelun muistaakseni loka-marraskuun vaihteessa v. 2006

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share



×
×
  • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy