Jump to content
Juoksufoorumi.fi

Hassen hölkkämaratoni


Recommended Posts

Olen vähän kahdella vaiheilla lähteäkö juoksemaan oma ylipitkä lenkki vai mennä lauantaina Hassen hölkkämaratonille tekemään sama asia. Tarkoitus on vain saada ylipitkä lenkki plakkariin.

Onko kokemuksia tuosta tapahtumasta ? Mistä sen reitti kulkee ja onko sitä mitenkään merkattu ? Sepon kuvauksen jälkeen aloin tosissaan arpomaan, palaako tuolla reitillä vain hermot, kun yrittää arvata, minne pitäisi mennä...

Lähinnä motivaatio lähteä tuonne oli se, että huolto olisi kunnossa, eikä matkalla joutuisi pysähtyä kodissa ottamassa lisää nesteitä mukaan.

Link to comment
Share on other sites

Ilman muuta kannattaa mennä Hasselle, huolto pelaa ja saa joko juosta omaa tahtiaan tai mukavassa seurassa. Reitin kanssa ei ole mitään ongelmaa, kunhan juoksee ensimmäisen 0 kierroksen ja seuraavan kierroksen jonkun kokeneemman mukana. Voit pukuhuoneessa kysellä kenen matkassa lähdet juoksemaan, ettei käy matkalla ilmi, että kaveri juokseekin puolimaraa tai kymppiä. Kympin, puolimaran ja maran 0 kierros on eri pituinen, joten se on saattanut aiheuttaa aina joskus ylimääräistä matkaa. Mutta parempi on juosta hieman yli kuin ali.

Link to comment
Share on other sites

mukaan vaan. reittiä ei ole merkattu, mutta kartta löytyy niemisen esan kotisivuilta (www.kolumbus.fi/esa.n/). seuraa jotakin maratonin juoksijaa nollakierros ja eka kierros, ja reitti on hanskassa loppuja 8 kierrosta varten. reitin ja kierroslaskennan lisäksi on myös ajanotto omalla vastuulla, joten ota mukaan toimiva kello. juomana on gutzy ja vesi, ja juomapaikan yhteyteen voi jättää omat eväät ja varavaatteet tms.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy