Jump to content
Juoksufoorumi.fi

Ti 3.4.


Kimmo
 Share

Recommended Posts

Uudella lumella hiihtoa 16 km - aikaa saatiin kulumaan (kaikkine hiihdonopetussessioineen päivineen) 1 h 50 min ja päälle pulikoimaan (Sky) ja uimaan (Niilos = 1000 m) !!!

Ihan kiva kun saatiin luntakin tälle hiihtolomalle, ettei mennyt pelkäksi juoksulenkkeilyksi. Vielä pitäis mennä katsomaan josko keilailu vielä maistuis päivän päätteeksi. Ohjelmasta puuttuu sulkapallo (rantalentopallokin oli harkinnassa)...

Ihan hyvä urheilu - ulkoilupäivä tämäkin.

Vuokatti vaikenee.

:xmas-smiley-010:

Link to comment
Share on other sites

98 mins, 17 kms, av hr 133, pace avg 05:32, 1182 kcals

+8, aurinkoista, mutta erittäin tuulista. Juoksin Seurasaaren kahdesti, minkä jälkeen käväisin kiertämässä kerran Meilahden pururadan. Hietsu liittyi matkaan Seurasaaren kakkoskierroksen päätteeksi.

Juoksu kulki alkukankeuden jälkeen ihan mukavan rennosti, sykkeet pysyivät matalina, mitä nyt tuo purtsa tuli Hietsun vauhdissa vedettyä vähän rivakammin - tais olla jopa alle viiden vauhtia. Paluumatkalla himaan oli ihme spurtti päällä ja vauhtia piisasi, mutta sykkeet pysyivät edelleen yllättävän matalina. Kesärannan kulmilla tuli bongattua muutamia poliitikkoja, meinasin huutaa "tuleeko hyvä hallitus?", mutta en sitten kuitenkaan jaksanut olla yhteiskunta-aktiivinen. Sen sijaan keskityin iPodin sulosäveliin. Disco Inferno lämmitti koleassa tuulessa.

Link to comment
Share on other sites

Taas tuli käytyä suunnistamassa.

Näin keväällä, kun on tullut katsottua sitä TV-mainosta, jossa kehoitetaan jättämään aivot narikkaan, tulee jätettyä aivot narikkaan.:wife:

Mutta saapa sitten juosta hiukan kauemmin metsän siimeksessä, ---tana!

5,7 km - 1.02.30 - avg 144 - max 165. Ei oikein pulssikaan noussut.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share×
×
  • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy