Jump to content
Juoksufoorumi.fiEspoo Rantakymppi ja Rantaviitonen 20.9.2020

Arvostele ketju:


Recommended Posts

Rantakymppi ja Rantaviitonen juostaan Espoon Otaniemen kentältä sunnuntaina 20.9.2020. Kympin osallistumismaksu on 45 € ja viitosen 35 tai 30 euroa riippuen siitä, haluaako virallisen ajan tai ei. Raide-Jokerin työmaa muuttaa jonkun verran reittiä entisestä. Tässä hahmotelma reitistä: https://connect.garmin.com/modern/activity/5353370765 .

Lopullinen reitti kylläkin poikkeaa Silkkiniityn osalta jonkin verran; nyt työmaa esti aikomani juoksureitin, joten jouduin oikaisemaan jonkin verran. Huomattava on, että Otarannan ja Otaniementien välinen risteys on suljettu, minkä takia on juostava Tutkijanpolun ja Betonimiehenkujan kautta Miestentielle. Tarkoitus on myös juosta kymppi kahdessa erässä mm. sen takia, että käännös kohti Tutkijanpolkua on aika jyrkkä ja ahdas. Lähtöpaikkaa on myös siirretty noin 30 metriä eteenpäin, jotta viitosen kärkipään juoksijat mahtuvat kääntymään maaliin kympin lähtijöiden estämättä. Viitosen reitti on näiltä näkymin sama kuin viime vuonna Miestentieltä eteenpäin. Lisätietoja sivuilta https://www.rantamaraton.fi/

 

Link to post
Share on other sites
  • 1 month later...

Nyt lopullinen Rantakympin reitti pitäisi olla selvillä: https://connect.garmin.com/modern/activity/5514646200

Tosin juoksin Silkkiniityllä ylimääräisen ketunlenkin, mikä näkyy edestakaisena reittinä; en huomannut kääntyä ajoissa. Kymppi lienee 30 - 40 metriä ylimittainen, kun kympin lähtö ja maali ovat samassa paikassa ja viitonen on tarkka 5,0 km.

 

Kympin lähtö tapahtuu liukuvasti useassa erässä. Ensimmäisenä lähtevät aluemestaruuskilpaijat ja ehkä muutama muu juoksija, sitten noin minuutin välein aina uusi ryhmä. Tällöin kaikille tulee vain nettoaika.

Link to post
Share on other sites
4 tuntia sitten, Jabbe kirjoitti:

Aalto sitten suuressa viisaudessaan päätti perua Aaltokympin ja -vitosen. @enkelmanonkohan mahdollista muuttaa Aaltokympin ilmoittautuminen Rantakympiksi sopuhintaan? Veikkaan että paidat, ajanotto ja huolto mitoitettu sen mukaan että Aaltokymppi järjestetään.

Ei kovin suurena yllätyksenä tullut tämä. Ainakin itse mietin että näinkö tässä käy, kun alkuviikolla tuli osallistujaohje eikä aaltomassoja nykynyt osallistujalistalla.

 

Paitamitoituksesta: aikaisempina vuosina Aaltopaidoissa on ollut oma painatus.

Link to post
Share on other sites
10 tuntia sitten, Jabbe kirjoitti:

Aalto sitten suuressa viisaudessaan päätti perua Aaltokympin ja -vitosen. @enkelmanonkohan mahdollista muuttaa Aaltokympin ilmoittautuminen Rantakympiksi sopuhintaan? Veikkaan että paidat, ajanotto ja huolto mitoitettu sen mukaan että Aaltokymppi järjestetään.

Ilmoittautuahan vielä voi. Hinta on kuitenkin se normaali. Rantakympin paidan saa. Ne Aaltokympin paidat on Aalto maksanut ja jäävät Aallon haltuun, emme voi niitä jakaa.

 

Muuten, Otahalli ei kuulemani mukaan ole nyt käytössä, pukuhuoneet ovat  kenttärakennuksessa. Paidat jaettaneen tenniskentällä olevassa teltassa.

Link to post
Share on other sites

Ajanotto petti taas pahasti. Lähdössä kuulutettiin ja luvattiin nettoajat eli koronan takia haluttiin vähentää ruuhkaa lähdössä. Edellisen kerran olin mukana tapahtumassa 2013, jolloin nettoajat jäivät saamatta puolimaratonilla, kun joku oli ottanut töpselin pois.  Ajattelin antaa tapahtumalle uuden tilaisuuden. Nettoaika jäi saamatta minulta ja monelta muulta. Pahinta oli, että osalle ei tullut aikaa lainkaan vaikka juoksivat matkan. Juoksutapahtuman kaksi tärkeintä ovat mitattu reitti ja ajanotto. Muu oheismateriaali, mitali ja paidat voi jättää vaikka pois. Toki juomahuolto on tärkeää etenkin pidemmillä matkoilla.

Link to post
Share on other sites

Osallistu keskusteluun

You are posting as a guest. Jos olet jo rekisteröitynyt, voit kirjautua tästä sisään lähettääksesi vastauksen.
Huom!: Ilman rekisteröitymistä lähetetyt viestit tarkistetaan ennen julkaisua mainosrobottien yms. takia.

Vieras
Vastaa tähän ketjuun...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...


×
×
  • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy