Jump to content
Juoksufoorumi.fi

Lauantai 31.3.2007


T.A.
 Share

Recommended Posts

Jaahas - eiliset kauhukuvat taisivat sitten totetutua. Yöllä heräilin pari kääntyillessä useamman kerran nivusen vihlontaan ja postilaatikolla käydessä tehdyt juoksuaskelkokeilut kertoivat karua kieltä: jokainen vasemman jalan eteen tuonti tekee kipeää. Ja nivusketjun lueskelun jälkeen taidan jättää lenkin tänään väliin, vaikka aurinko oikein huutaa ulos...ehkäpä sentään kevyelle kävelylle?

Ja pitikö tämän nyt tulla juuri tänään, kun olen yksin kotona, ja olisi voinut juosta vaikka kolme tuntia ilman omantunnontuskia... :mad0228:

Link to comment
Share on other sites

47mins, 8,5kms, av hr 134, pace avg 05:27, 578 kcals

Juoksin Meilahden pururadan kolme kertaa ympäri suht rauhallisesti. Keräilin kilometrejä, jotta sain maaliskuulle 300 km rikki. Aurinkoinen, tuuli ja yllättävän viileä sää. Nyt tuntuu mahtavalta, kun maaliskuun saldoksi tuli 304,50 km! Se on uusi ennätykseni (rikkoi tammikuun 303 kilsan enkan). Helmikuuhan jäi jonekin 180 tuntumaan. Jos huhtikuussa jaksais repäistä 300 lisää, niin vappuun mennessä olisikin tuhat kilsaa koossa!:voitto: Silloin kelpais elvistellä vaikken ookaan mitään muuta kuin Hound Dog...

Link to comment
Share on other sites

13 kilsaa,joista 9km. n.4.50-5.00min/km. Alun ja lopun pari kilsaa verrytellen niinkun ohjeissa neuvottiin.

Näillä eväillä pitäis mennä pääsiäisen kärsimysnäytelmän lähtöviivalle.En tiedä tarvinneeko ylimääräistä tankkausta, vai pärjääkö normaalilla ruualla. Varmuudeksi ostin maltopussin jota ehkä sekottelen viikolla veteen. Hiukan jännittää toi 33.kilsaa kun viimeinen maratooni oli viime kesänä ja pitkät ei oo ollut yli 21n. kilsan. Mutta sittempähän sen näkee.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share×
×
  • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy