Jump to content
Juoksufoorumi.fiYlivoimaisesti parhaat juoksu- ja pyöräilykärryt


Recommended Posts

Näitä ketjuja on ainakin yksittäisistä rattaista ollut aiemminkin, mutta ne eivät ole kaikenkattavia eivätkä oikein tuoreitakaan. 

 

Siispä: Voisivatko forumistit koostaa tähän ketjuun epäilemättä erittäin suuren tietomääränsä koskien juoksurattaita. Mitkä ovat hyviä ja miksi? Mitä pitää välttää? Mihin tulee kiinnittää huomiota?

 

Itselläni on haussa juoksuratas, joka toimisi myös pyöräkärrynä ja jolla voisi ainakin pyöräillessä kuljettaa kahta lasta mukavasti. Juostessa tärkeintä olisi hyvä ohjattavuus yhdellä kädellä. Saa maksaa paljonkin rahaa, jos on hyvä. 

 

Onko juoksu- ja pyöräkärry samassa aina kompromissi, ja olisiko parempaa omistaa molemmat erikseen?

Link to post
Share on other sites
  • 2 weeks later...

Tähän ei vielä kukaan tarttunut, mutta olen tehnyt omaa tutkimustyötä. Vaikuttaa siltä, että jos hakusessa on sekä juoksuun että pyöräilyyn sopiva kärry, on Thulen Chariot-linja täysin ylivoimainen ainoana vakavasti otettavana kilpailijanaan ehkä Burley. Pelkkään juoksuun suunniteltuja rattaita löytyykin sitten pilvin pimein.

 

Thule Chariot Cross (2) on saanut ylistäviä arvioita ympäri internetiä. Esim. tämän arvostelun voisi luulla olevan maksettu mainos, niin kovasti siinä kehutaan em. rattaiden ominaisuuksia. Itseäni mietityttää ja kiinnostaa eniten tällaisten kooltaan aika massiivisien pyöräkärryjen ominaisuudet juostessa. En oikein luota siihen, että lastentarvikesivustojen testaajat olisivat kovin monta pk-kautta vetäneet läpi juoksurattaiden kanssa ennen arvion tekemistä. Toki noissa on painopiste alhaalla ja isot renkaat parantavat rullaavuutta. Sitä paitsi Runner's World on valinnut Chariot Crossin (yhden lapsen version) parhaiksi juoksurattaiksi - varmaan sielläkin jotain juoksusta tiedetään.

 

Kalliitahan nuo ovat. Esim. tässä esittelemäni Chariot Cross 2 -kärry maksaa Verkkokauppa.com:issa 838,90 euroa +  juoksulisäosa (etupyörä juoksua varten) 118,90 euroa + vauvan istuin 93,90 euroa eli yhteensä 1051,70 euroa. Toisaalta tuollakaan rahalla ei vielä saisi kummoista autoa, joten jos sillä kerran saa tällaisen juoksukärryjen Rolls-Roycen, ehkä pitää ajatella suorastaan säästävänsä rahaa Chariotit hankkiessaan.

 

Onko jollakin kokemusta Crossista tai muista Thulen Chariot-kärryistä? Entä Burleyn malleista? Missä rattaissa esim. @Tumpelo kärrää jälkikasvuaan?

Link to post
Share on other sites

Mulla jäi nyt melkein 5vuoden käytön jälkeen pieneksi Thulen Cougar1 (myynnissä jos jollakin tarvetta) ja siltä pohjalta voin vain kehua merkkiä. Takarenkaiksi vaihdoin pistosuojatut, kun aikoinaan joku terävä oksa meni kumista läpi. Ollut juoksu ja fillari käytössä. Suosittelen.

 

Hetken oli rinnakkain Bogaboon juoksurattaat (kiitos HHM) ja olihan ne juoksussa kivemmat, mutta ei kerrostaloon mahdu kaikki pelit. 

 

 

  • Like 1
Link to post
Share on other sites
4 tuntia sitten, Tumpelo kirjoitti:

https://www.lastentarvikekauppa.fi/tuote/burley-polkupyoran-perakarry-honey-bee-punainen/

 

Tuollaisella vien kahta lasta, ei nyt  välttämättä erityisen paras. Hyvää on mielestäni tuo pieni kääntyvä etupyörä, tekee rattaista todella helposti käännettävän. 

 

Onko sulla kääntyvä etupyörä käytössä siis myös juoksussa?

Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Vieras
Vastaa tähän ketjuun...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Ketjua lukevat   0 members

    Ketjua ei tällä hetkellä lue kukaan jäsenistä×
×
  • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy