Jump to content
Juoksufoorumi.fiGarmin osti Firstbeatin dataosaamista ja dataa


Recommended Posts

14 tuntia sitten, mm75 kirjoitti:

Suunnon tilanteesta lukisin kyllä mieluusti hyviä uutisia mutta nyt näyttää aika huonolta. Ehkä jonkun (toivottavasti kotimaisen) toimijan kanssa yhdistyminen lienee edessä jos haluavat jatkaa eloaan.

 

Eikä tuo Amer Sport ja Suunto siirtynyt Anta Sports omistukseen noin vuosi sitten.

 

https://en.wikipedia.org/wiki/Anta_Sports

 

 

Link to post
Share on other sites

The5krunner heitti ilmoille mielenkiintoisen ajatuksen, että onkohan Strava seuraava ostokohde? Garminilla ei tunnu olevan mielenkiintoa kehittää tuota sovellustaan kun taas Stravassa olisi jo paljon juttuja valmiina. Stravan rahoittajien kärsivällisyyskin taitaa olla koetuksella kun rahaa vaan palaa palvelun ylläpitoon. Ellei porukka innostu maksamaan Stravasta niin eihän tuo ole kovinkaan älytön idea että Garmin käy ostamassa senkin pois. 
 

Sen jälkeen pro ominaisuudet Garminin mittareiden omistajien käytössä ja muille ilmaiset perus ominaisuudet. Tai rahalla paremmat.

Link to post
Share on other sites

Garmin on kyllä nostanut osakkeitaan monella saralla, esimerkiksi kalastuksessa Garminin live-view on jonkinverran kilpailijoitaan edellä. Nyt kun Connectiin on palautettu lajit ennalleen (hiihto - syy jonka vuoksi vaihdoin Polariin), niin alkaa houkuttelemaan 945 osto, jolloin vara mittariksi jäisi 935:n. No katsotaan mihin tässä päätyy, mutta Garmin kyllä houkuttaisi parista muustakin syystä....

 

Suunto on ollut mielestäni Spartanin julkistamisen jälkeen hieman "vitsi". Täysin keskeneräinen tuote markkinoille ja aika nopeasti se korvattiin ulkoisesti kutakuinkin samanlaisella Baro 9:llä. 

Link to post
Share on other sites
 • 4 weeks later...
39 minuuttia sitten, hatapa kirjoitti:

Tänään selailin vähän oman mittarinin (Fenix3) asetuksia ja siellä oli maininta Firstbeatin analytiikasta. En tiedä, milloin se sinne on ilmestynyt, mutta aiemmin en ole sitä nähnyt.

 

 

Kyllä se siellä on ollut jo vuosia, Epixistä lähtien Garmin on käyttänyt Firsbeat-sykeanalyysiä.

Link to post
Share on other sites
On 1.7.2020 at 21.05, Seppo kirjoitti:

The5krunner heitti ilmoille mielenkiintoisen ajatuksen, että onkohan Strava seuraava ostokohde? Garminilla ei tunnu olevan mielenkiintoa kehittää tuota sovellustaan kun taas Stravassa olisi jo paljon juttuja valmiina.

 

Ei kyllä tunnu olevan Stravallakaan, mielenkiintoa kehittää tuota sovellustaan. Ihmeellistä tuuliajoa, molemmilla firmoilla.

Link to post
Share on other sites

En ole kyllä pahemmin seurannut Stravan kehitystä. On vain sellainen mielikuva että se on raikkaamman oloinen ja sosiaalisempi alusta kuin GC. Olen myös siinä uskossa, että rahahanat voisi olla sulkeutumassa mikä varmaan vaikuttaa tuohon intoon kehittää mitään. Toivottavasti nyt tekevät muutakin kuin istuvat sormiensa päällä. 

Link to post
Share on other sites

Osallistu keskusteluun

Voit nyt heti vastata ketjuun ja rekisteröityä myöhemmin. Jos olet jo rekisteröitynyt, voit kirjautua tästä sisään lähettääksesi vastauksen.
Huom!: Ilman rekisteröitymistä lähetetyt viestit tarkistetaan ennen julkaisua mainosrobottien yms. takia.

Vieras
Vastaa tähän ketjuun...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 • Ketjua lukevat   0 members

  Ketjua ei tällä hetkellä lue kukaan jäsenistä

 • Tästä mainospaikka alkaen 30e+alv/kk. 

   

  Yli 10 000 kävijää/kk

  n. 350 000 sivulatausta/kk

 • Sivulataukset 13.11.2020 alkaen: Web Hits

  Yksittäiset kävijät 13.11.2020 alkaen: Web Hits
×
×
 • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy