Jump to content
Juoksufoorumi.fi

Ke 28.3.


jogger
 Share

Recommended Posts

88mins, 16,0kms, av hr 135, pace avg 05:23, 1085 kcals

Tölikästä Tarvaspäähän ja sieltä Villen ja Jollen rundin jälkeen takaisin samaa tietä kotiin. Vähän tuulisempaa kuin eilen, mutta kyllä lyhkäsissä trikoissa ja pitkässä juoksupaidassa tarkenee. Nyt tietysti saan jonkun flunssan pääsiäiseksi, kun oon juossut näin kesävermeissä. Yritin juosta rauhallisemmin ja hitaammin, todella yritin!

PS. Seppo saatko deletoitua tuon "peekoota" viestin. meni pipariksi, kun unohdin merkitä otsikoksi päivämäärän!

Link to comment
Share on other sites

"PK" 1:10 - 12,0 km (5:52/km) - avg 153, max 171

Leposykkeet ennen lenkki liki 20 lyöntiä normaalia korkeammalla. Jalat ja vauhti tuntuivat olevan ihan ok, mutta muuten olo oli - miten sen nyt kuvaisi - "yleisväsynyt".

Taitaa olla niin, että edelleenkään neljä peräkkäistä treenipäivää ei oikein toimi allekirjoittaneella. Huominen on "pakkolepoa", tulee ihan hyvään saumaan.

Link to comment
Share on other sites

21,3 km pk-hölkkää. 5:16/km AVG 129 MAX 142.

Annoin keväälle periksi ja vähensin radikaalisti vaatetusta, kun lähtöhetkellä lämpöä oli 15 astetta. Narikkaan jäivät pipo, käsineet, juoksutakki ja pitkät trikoot. Siis eka lenkki lyhkäisissä trikoissa ja pitkähihaisessa juoksupaidassa tälle keväälle. Olo ei ollut kun varsalla kevätlaitumella, mutta jotenkuten kulki. Alkumatkasta mietin, että painaako viimeviikkoiset juoksut vielä jaloissa, vai mikä on, kun juoksu tuntuu niin tukkoiselta, mutta sitten muistin syömäni urheilijalounaan: kebab ranskalaisilla ja kaikilla mausteilla! Jiihaa!

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share×
×
  • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy