Jump to content
Juoksufoorumi.fi

7.12.


Wilma
 Share

Recommended Posts

Hississä muistin, että tänäänhän olisikin hyvä tehdä reippaampi lenkki. Samalla ymmärsin, että olisi ehkä ollut järkevää lähteä liikkeelle vähän myöhemmin, sillä hitailla lenkeillä päivä valkenee vasta toisella puistokiekalla, ja tänä aamuna oli vielä tavattoman sumuistakin.

Niinpä eka kiekka osin aivan pimeässä, toinen melkein yhtä pimeässä (ne puiston valot, jotka ovat käytössä, sammutetaan fiksusti ajastimella, joten toisella kiekalla ne paikat, jotka olivat ekalla helppoja valaistuksen takia, olivat nyt melkein yhtä pimeitä kuin pimeimmät kohdat) ja kolmas jo ruhtinaallisen näkyvyyden tarjoavassa sumussa. Ongelmia ei ole kuin puiston juoksijoille tarkoitetussa osassa, jonka valoja ei yksinkertaisesti vain pidetä päällä. Lamput kyllä olisi. Toisinaan sentään polun vieressä oleva pieni jalkapallokenttä valaistaan sellaisin luxein, että maalaispoika sokaistuu.

Niin siis juoksu. 57.08 ja keskisyke 174. Jos lenkki on suunnilleen kuvittelemani 12 kilsan mittainen, keskinopeus oli karkeasti 4.45:ttä.

Link to comment
Share on other sites

Aamulla nukuin makeesti pommiin, joten illalla ei paljon lepoa suotu. EIkä sitä kyllä pyydettykään.

2km uintitekniikkaa (5x100m potku- ja koordinaatioharjotteita, 300m kevyttä vaparia jossa joka 4. altaanmitta selkää, 2x200m vapaata hengitykset joka 3./5./5./7. vedolla kullakin vinstalla, 400m vapaata pullarilla ja lättäreillä keskittyen hyvän otteen saamiseen, 2x100m vaparia keskittyen rentoon käden palautukseen, 150m selkää ja 50m rintaa perhosen potkuilla)

bussilla keskustaan, jossa voimaharjoitus 2x20 sarjat kyykkyjä, takareisiä ja vapaauinnin vetoa jäljitteleviä liikkeitä, keskivartalon kuntopiiri jossa 4 liikettä 3 sarjaa kutakin, 2x25 sarjat soutua ja pohkeita. Lopuksi palauttavaa pyöräilyä kuntopyörällä 30min sisältäen muutaman hyvin lyhyen kadenssin kiihdytyksen putkelta suurella vaihteella hermotuksen kehittämiseksi. Ja sitten vielä kunnon venyttelyt. Oli aika hyvä ilta.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy