Jump to content
Juoksufoorumi.fi

sm- perusmatka Vantaalla


jiivee
 Share

Recommended Posts

  • Replies 114
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Jaa.. ei oo kyl seuralta herunu mitään tarkempaa informaatiota tapahtumasta. Seuran palstallakin joku kyseli jokunen aika sitten mahd. kuntosarjoista muttei siihen tullut vastausta.

Ite en suoriutunut kevätkokoukseenkaan niin en tiedä oliko sielä tarkempaa keskustelua asiasta.

Mutta pistän kysymyksesi eteenpäin ja palataan asiaan.

Todnäk kisa on hyvin pitkälti normi viikkorykäsyn reitillä... jonka karttaa ei tietysti ole vielä näkyvissä uusilla webisivuilla..grr...

JOs suuria paineita nähdä jo reittiä niin voin photoshopata kartasta jonkun vetäisyn.

Link to comment
Share on other sites

Jeesataas nyt vielä vähän, eli Kuusijärven sprinttirykäsyn reitti

Uinti on toivonmukaan tasaista Kuusijärvessä, yksi kierros 750m.

Pyörälenkki lähtee järven länsipuolelta Lahdentietä pitkin kohti pohjoista. Lahden tieltä käännytään todnäk Kimalaisentielle, tiukka miltei 180 asteen kurvi... sit etelää kohti Kimalaisentie, Sääskitie ja lopuksi Vanha Porvoontie. Etelään menevä osuus on osaksi mukavasti polveilevassa peltomaisemassa, pari tosi kesyä mäennyppylää osuu matkalle. Vanhalta Porvoontieltä kurvataan sit taas Lahdentielle keula kohti pohjoista ja Kuusijärveä. Yksi kierros 10km.

Juoksu on muistaakseni pääosin hiekkatietä ja lähtee Kuusikselta länteen, Lähdenväylän alitse ja juostaan kävelytietä pitkin Keravanjoen sillalle saakka, kääntö ja samaa reittiä takaisin. Paluumatkalla kuitenkin kurvataan vielä Kuusijärven ympäri jossa on yksi kovempi ylämäki. Juoksulenkki 5,5km.

En tiedä mihin vaihtopaikka aiotaan järjestää, Kuusijärvi kun on melkoisen ahdas ja lämpimänä kesäpäivänä ammuttu täyteen auringonpalvojia, lapsiperheitä etc.

Toivottavasti tästä on jotain apua kisajännitykseen!

Ps. Nyt lauantaina olis seuran Duathlon Kuusiksella

Link to comment
Share on other sites

Tuo reittikuvaus nyt lähinnä eniten kiinnostaa.

Kuusijärvi on varmaan suht tasainen, mutta miten on tuon pyörä- ja juoksulenkin laita...

Sama se,toisia vastaanhan siellä kilpaillaan,ei kelloa:039: .

Eikä sitä viimevuoden SM-perusmatkan aikaa voi (tai ainakin vaikeaa) parantaa, jos/kun pyöräily on 3km "ylimittanen":hali_hehe:.

Olisko kilpailu samoilla reiteillä kun vuosien takainen täysmatkan SM?

Link to comment
Share on other sites

No itse asiassa koko Vantaa on aika tasainen :) Eli ei tuolla ole oikeita mäkiä, hieman kumpuilevaa maastoa on pyörälenkillä ja juoksussa sama juttu. Tuulisuus taas riippuu säästä. Osa pyöräilystä on vanhalla Lahdentiellä jossa kyllä tuuli voi puhaltaa mikäli sitä on. Kovakuntoisin kuitenkin voittaa. Oman fillarimittauksen perusteella tuo kierros on aika prikulleen 10km joten voihan se Kokkolan aika huonontuakin ellei sitten ole paremmassa kunnossa...

Link to comment
Share on other sites

Joo, tuosta Kokkolan ajasta taitaa olla vaikea petrata:kapa: .

Ja tcb, mies miestä vastaan tietysti mennään mutta täytyyhän se taktiikka laatia vähän reitin mukaan missä kohtaa isketään kovaa.:ballchain:

Onnea Pertulle uudesta fillaristä, onko se nähtävissä tuolla Kuusijärvellä kenties? Ja kai se yxpilan mieskin lähtee mitalia puolustamaan?

Link to comment
Share on other sites

Voi olla että kesäkuun kisat ei tällä kunnolla kiinnosta, mutta paikanpäälle kyllä pitää tulla. Peesissä ei kyllä sais tuolla ohjuksella ajellakaan, mikäli sääntöjä noudatetaan.

No otat Olmon alle jos ei satu kaupaksi menemään. Voihan sitä ottaa hyvän vk-treenin...:kapa: vaikka sitä Paidea silmällä pitäen.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share
×
×
  • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy