Jump to content
Juoksufoorumi.fi

27.3. Tiistai


jogger
 Share

Recommended Posts

52mins, 10,0 kms, av hr 147, pace avg 05:04, 740 kcals

Jee! Juoksin eka kerran lyhyissä trikoissa ja pelkässä juoksupaidassa ulkona tänä vuonna. Oli lämmin ja mahtava sää - menkää ihmeessä lenkille! Juoksu kulki aivan mahtavasti ja tein reippaan lenkin Seurasaareen, joka oli 99% sula. Aika shokki nähdä ne kaadetut puut siellä. Tänään oli todella nautinto juosta ja keskivauhtikin oli suhteellisen reipas. :voitto:

Link to comment
Share on other sites

13,1 km, 1:17:26 (5:57min/km), avg 161 (78%), max 168. Yritin juosta maratonvauhtisen (5:40min/km) lenkin alle 164 sykkeellä mutta ei tullut mitään sillä sykkeet oli jostain syystä normaalia korkeammalla, tai vauhti hidasta. Pari viikkoa sitten samoilla sykkeillä mentiin 5:25min/km vauhtia. Olisikohan ollut tuo lämmin sää (melkein 20 astetta), auringonpaiste yhdistettynä Dobsomin juoksutakkkiin, joka lämmitti liikaa, tai sitten sunnuntain 24km joka vielä painaa päälle...

Link to comment
Share on other sites

Influenssan jälkeen ensimmäinen lenkki reiluun viikkoon. Pururadalla pääosin, ja räkä lensi nenusta vielä kiitettävästi. Yritin pitää tehot mahdollisimman matalalla. Ja sitä avitti paikoitellen jää radan varrella. Noh, jokatapauksessa tukkoista oli vielä, mikä ei tullut mitenkään yllätyksenä. Nyt sitten jännitän tässä, että seuraako tuosta lenkistä jotain ikävää, kuten jälkitautia.

7 km / 50:28 / 7:13 min/km / avg. 142

Link to comment
Share on other sites

18,01 km, 1:37:12 (5.23 min/km), avg 159.

Ensimmäinen lenkki tänä vuonna ilman juoksutakkia! Helsingissä on kyllä jo ihan shortsisäät, mutta minulla ei ole täällä edes trikoita. Tuulihousuissa oli aika kuuma.

Oli ehkä vähän turhan reipasta juoksua kuntoon nähden, mutta mitä pienistä kun on kivaa!

Link to comment
Share on other sites

Kevään kolmas lenkki takana. 3,5-4,5 kilsaa Hervannan asvalttikatuja pitkin rauhallista vauhtia. Pieniä ongelmia vauhdin kanssa, tuppaa nousemaan hetkittäin liian kovaksi, lopussa alkoi jo pikkasen tuntumaan.

Huomenna koulun jälkeen kaiketi salille ja sitten taas uimaan. Jos torstaina seuraavan kerran sitten lenkille :)

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share×
×
  • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy