Jump to content
Juoksufoorumi.figarmin hrm-run sykevyö


Recommended Posts

hei,

 

onko vastaavanlaisia ongelmia muilla. oletin aikaisemman vyön kohdalla, että oli jo niin vanha ja vähän hajalla, että sen takia temppuilee. mutta ei kun nyt uudenkin vyön kohdalla samoja temppuja.

 

eli ei vain löydä kello sitä toisinaan eikä yhdistä. toisen karvalakkivyön kanssa ei ole ollut kertaakaan ongelmia. sekin garminin. voiko se mennä kevyestä huuhtelusta jäihin vai mistä johtuu?kevyesti pesaisen aina vyön hanan alla mutta en tietenkään itse sitä lähetinosaa veden alla pidä vaan se kohta varovaisemmin ja vierestä pesten vain. vai mistä tuo temppuilu johtuu....tosi ankeaa kun vyö ei sitten toimi treenin aikana ja rannemittaus on ihan sieltä ittestään salihommissa ainakin....

 

 

Link to post
Share on other sites

On ollut vastaavanlaisia ongelmia. Jos pelkkä patterinvaihto ei auta niin sitten vyö pitää resetoida. Sen saa tehtyä laittamalla patterin hetkeksi väärinpäin, tai sitten esim paperiliittimellä yhdistämällä patteripesän patterikontaktit. 

Itsekin vaihdoin tänään patterin (patteri oli oikeasti loppu) ja varmuuden vuoksi tein samalla tuon resetoinnin. Kello löysi vyön tämän jälkeen heti. Joskus tuokaan ei auta kun vyö on "tarpeeksi" vanha vaan on pitänyt vaihtaa koko vyö, mutta senhän sinä olit jo tehnytkin.

Link to post
Share on other sites

unohtui mainita että se on ihan uudehko eli paristokin pitäisi olla kyllä kunnossa.

 

pitänee kokeilla tuo resetointi vielä, mutta aika turhauttavaa kun molempien vöiden kanssa ollut samoja ongelmia. ja karvalakkimallin vyössä ei tosiaan ole ollut mitään. en tuota muuten viitsisi edes käyttää mutta juoksumetriikan takia sitä olen koittanut aina väliin pidellä.

 

onko miten usein ollut itselläsi tuota ongelmaa? kuinka pitkään resetointi auttaa?

Link to post
Share on other sites

no teinpäs tuon resetoinnin vyöhön ja vaihdoin samalla nyt patterinkin vielä, kun sattui olemaan sellainen tuolla laatikossa. heti löytyi kelloon vyö.

 

onko tämä miten yleinen ongelma? ja miten tämä olisi vältettävissä? tosi inhottava juttu jos tätä pitää myötään resetoida...

 

Kiitos tästä vinkistä jokatapauksessa sinulle! 

Link to post
Share on other sites

Olisinko viimeksi vuosi sitten ostanut uuden vyön, en muista että se olisi ryppyillyt, nyt pari kertaa siihen vaihtanut pariston ja siinä yhteydessä aina automaattisesti tehnyt tuon resetoinnin. Edellinen vyö muistaakseni temppuili useammin. Tuntuu se google-hakujen perusteella olevan melko yleinen ongelma, moni on sen kanssa tuskaillut ja useimpia on tuo resetointi-kikka vissiin auttanut. Jos sekään ei auta niin sitten on aika uusia koko roska.

Link to post
Share on other sites

Muistaakseni 3½ vuotta on ollut tuo HRM- vyö käytössä eikä mitään ongelmia.  Huuhtelen vyön aina käytön jälkeen juoksevan veden alla ja kuivaan sen myös.  Ainoa ongelma on yhden paristonvaihdon yhteydessä yhdestä ruuvinreiästä menneet kierteet. Liikaan en mielestäni kiristänyt, mutta tyhjää se ruuvi nykyään pyörii.

Link to post
Share on other sites

Mulla nyt menossa kolmas vyö. Ensimmäinen meni rikki kohtuu joutuisaan tahtiin, siinä oli varmaan joku ihan tekninen vika ja tietysti meni takuuseen. Toinen kesti vajaat kaksi vuotta ja sitten alkoi näyttämään 300 bpm sykkeitä. Oli mennyt jostain kosteus sisään ja patteri sitten hapettanut sen näköiseksi, etten alkanut kotikorjaamaan. Kolmas nyt ollut about vuoden käytössä. Optimitilanteessa menisi vajaan kahden vuoden käytön jälkeen rikki -> uusi takuuseen. 

Link to post
Share on other sites

Mulla on pari vyötä temppuillut tuolla tavalla. Power kauppa myöntää tai ainakin myönsi sykevöille 2 vuoden takuun. En ole jaksanut hirveästi kikkailla, jos ei paraiton vaihto tai irroitus ole auttanut sekoiluun, niin vuonon mennyt vaihtoon. Tämä uusi ehkä noin vuoden vanha vyö ei vielä ole temppuillut. Kavereilla on ollut kanssa samaa vikaa, eli taitaa olla kohtuullisen yleistä.

Link to post
Share on other sites

Onhan noi vyöt aina temppuilleet. Enemmän, tai vähemmän. Alussa toimivat hyvin, mutta käytön myötä kontakti heikkenee. Kannattaa tsekata yleismittarilla yhteys / vastus vyön antureiden välillä. Vyö itsessään on myös mekaanisesti kuluva osa. 
 

Tuossa aiheesta videon loppupuolella. Sama pelaa myös Garminin kanssa. 

Link to post
Share on other sites
  • 3 weeks later...

Osallistu keskusteluun

Voit nyt heti vastata ketjuun ja rekisteröityä myöhemmin. Jos olet jo rekisteröitynyt, voit kirjautua tästä sisään lähettääksesi vastauksen.
Huom!: Ilman rekisteröitymistä lähetetyt viestit tarkistetaan ennen julkaisua mainosrobottien yms. takia.

Vieras
Vastaa tähän ketjuun...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy