Jump to content
Juoksufoorumi.fi

6.12


duke
 Share

Recommended Posts

Näin juhlapäivänä piti tehdä itsepäisyyslenkki, 21km pk 1:44. Joka askeleella tunsi pientä lipsumista kun ei ollut liukuesteet jalassa. Ei voinut nautiskella ihan normaaliin tapaan ja vauhti oli taas mitä oli vaikka sykkeet olivat tuntuman mukaan normaalilla tasolla. No jaah, tähän on vain totuttava talvella.

Link to comment
Share on other sites

Katoavaista on kunto. 12,5km 5.20 keskivauhdilla, sykkeitä en kehtaa tähän edes laittaa. Alavatsa tuli vieläkin lenkin jälkeen kipeäksi (pari kuukautta jo ihmeellistä lonkka/alavatsa ropleemaa), mutta taidan kuitenkin tästä ja alavireisestä juoksuvauhdista huolimatta osallistua lauantain Aktia Cupiin.

Link to comment
Share on other sites

Itsenäisyyspäivän kunniaksi kävin hiihtämässä ja homma karkasi käsistä kuten kävi aikoinaan pärekaton kulottajille.

Tarkoitus oli hiihtää 15 km, mutta homma tuntui niin kivalta. että lenkki jatkui 28 kilometrin mittaiseksi. Luisto ei ollut kummoinen, mutta ladut olivat OK.

Avg 141, aikaa 2 h 12 min, nousua matkalle tuli kokonaiset 475 m, joten ei ollut aivan tasamaatökkimistä.

Link to comment
Share on other sites

Tänään piti juosta noin 12 km noin sykkeellä 150 ja katsoa, paljonko tulee suunnilleen keskivauhdiksi. Vaan eipä maha ollut tänäänkään suosiollinen, joten ehkä vajaan kuuden kilometrin kohdalla oli laitettava kävelyksi ja kiirehdittävä suorinta tietä (tietenkin olin juuri lenkin kauimmaisessa kohdassa) kotian. Juoksuaikaa tuli 33 - 34 minuuttia, keskisyke oli muistaakseni 148. Nyt täytyy hoidella tuo maha tai tarkemmin sanottuna paksusuoli kuntoon.

Itsenäisyyspäivän kunniaksi pidin vapaapäivän, joten ohjelmaan tuli kolmen tunnin shoppailukävely.

Link to comment
Share on other sites

Itsenäisyyspäivän kunniaksi 15km hiihtolenkki. Piti olla palauttava eilisestä pitkähköstä lenkistä mutta oli aika nahkea uuden lumen keli niin pääsi vähän sykkeet nousemaan. Ja vielä tuo ympyrälenkki, jossa on muitakin hiihtäjiä niin se oma vauhti tahtoo nousta.

Mutta kun ei päässyt kovempaa niin pysyi tekniikkakin paremmin kasassa. Se tahtoo olla näillä ekoilla hiihtolenkeillä vähän hukassa. Sellaista hätäistä tökkimistä :tökkiminen .

Link to comment
Share on other sites

Hiihtoa 18km. Oli aika raskasta kun oli yöllä satanut uutta lunta ja latuja ei ollut ajettu, mutta kivalta tuntuu hiihtää... :kädet Tänä talvena on tavoitteena oppia hiihtämään rauhallisemmin. On tapana, että tulee hiihdettyä liian kovaa ja sykkeet ovat sen mukaiset..Juoksemalla sykkeet on helpompi pitää aisoissa.

Link to comment
Share on other sites

14.6 km, 6'37''. Kevyttä hölkkää. Uutta lunta maassa ja päätin juosta hitaamman lenkin puhtaalla valkealla lumipatjalla.

Enpä ollut ainoa, joka oli päättänyt lähteä liikkeelle. Lumi oli pääosin törkeästi tallottua, siitä minä en tykkää, siihen pitää nätisti astua. Päätin kuitenkin juosta normaalia pitemmän lenkin, eipä ollut minnekään kiire.

Link to comment
Share on other sites

Ensin Tuntematon Sotilas ja sitten 40min kevyttä hölkkää sykkeellä 140 - välillä kävellen ja venytysjumppaa tunnin verran jälleen television ääressä.

Eilen 90min 143 ja muutamia 30m kiihdytyksiä. Eilinen todella tuntuu ollakseen tosi hidas.

Hyvää Itsenäisyyspäivää Suomen juoksijat!!

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy