Jump to content
Juoksufoorumi.fiRecommended Posts

Aamulenkki kevyttä vauhtia mäkisellä maantiellä 21,2 km 1.55. Hieno aurinkoinen keli, +12 astetta. Energiaa riitti hyvin vaikka taisi olla pisin lenkki mitä on tullut koskaan aamulla ennen aamupalaa juostua; kroppa on kai jo aika tottunut näihin aamulenkkeihin. Ennen lenkkiä lasi vettä ja sitä oli toki myös lenkillä mukana. 

 

(Kannattaa sekin huomio tehdä että edellisenä iltana en todellakaan ole nälkäisenä mennyt nukkumaan vaan on tullut syötyä hyvin - jos aamulla herää nälissään vatsa kurnien niin ei taitaisi aamulenkistä tulla mitään)

 

Link to post
Share on other sites

Tänään treeniopas suositteli ensimmäisenä lihaskuntoharjoittelua. Yleensä valinnut vaihtoehtoisena harjoituksena juoksulenkin tai jättänyt välistä. Näemmä suosittelee kaksi kertaa viikossa tuota lihaskuntoharjoittelua. Varmaan sekin on tyhjää parempi. Maanantaina tuli myös tehtyä, joten yhteensä 1,5h tälle viikolle. Aina ei pienten lasten isänä ole mahdollista lähteä lenkille milloin itsestä tuntuu parhaalle. Monesti lenkit on aamulla aikaisin tai illalla myöhään. 

Link to post
Share on other sites

Osallistu keskusteluun

Voit nyt heti vastata ketjuun ja rekisteröityä myöhemmin. Jos olet jo rekisteröitynyt, voit kirjautua tästä sisään lähettääksesi vastauksen.
Huom!: Ilman rekisteröitymistä lähetetyt viestit tarkistetaan ennen julkaisua mainosrobottien yms. takia.

Vieras
Vastaa tähän ketjuun...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy