Jump to content
Juoksufoorumi.fi

Viisarinkääntöhölkkä Nurmossa 24.3.2007


Recommended Posts

Tämä ei ole kisaraportti kun olin polvien takia töissä tuloslaskennassa ko. tapahtumassa. Loistavassa säässä juostiin 6 km reitti 65 osallistujan voimin. Palstalaisista tapasin skylihmen ja niilos mc:n, jonka kanssa tuli rupateltua pidempäänkin, oli kiva tutustua. Hyvin sujui kisa molemmilta. FR 301:n käyttökokemuksia vaihdettiin niiloksen kanssa ja erinomaiseksi todettiin. Otahan niilos huominen pitkis ihan rauhassa.

Link to comment
Share on other sites

Ihan kiva oli juoksennella vähän pienemmässä juoksutapahtumassa. Oli selainen _ei niin tosissaan meininki_ ja sehän on mukavaa. Otin kuitenkin näköjään omasta koneesta aikalailla melkein kaiken irti ja tänään jalat juuri ja juuri kesti pienen kävelyn. Saa nähä miten tänpäivän matelulenkin käy.. voi olla et laiskuus iskee, mut toivotaan et jostain sen pienen juoksu kipinän löydän, heh.

Tässä vähän jo noita virallisia tuloksia tuonne nettiin oottelen.. pitänee katsella josko ne löytyis jo. Ei sitten tullut pokaalia vaikka vähän aattelin että pieni mahdollisuus siihen olis. Mut oli aivan täydellinen shortsi keli ja melkein täysin tyventä oli myös... hivenen vastaista oli paluumatkalla. Eli keli suosi tapahtumaa ja Kiitokset järjestävälle seuralle!

ps. ei edes ole kisa kapulaa :-)

Link to comment
Share on other sites

Kilpailukauden 2007 avaus suoritettu täälläkin!

6 km meni aikaan (kuten tuolla harj.päiväkirjaketjussa jo mainitsinkin) 28.52 eli ihan tavoitteeseen päästiin. (Niiloksen aika oli muuten 22.41).

Kiitos myös täältä järjestäjille. Kelit on nyt niin keväiset, tällähetkelläkin taitaa on jo yli kymmenen astetta (varjossa), että pakko vääntäytyä jonkinlaiselle lenkille vaikka ilta ja palanmatkaa yötäkin tuli vietettyä karaoken merkeissä viihteellä. :running:

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share×
×
  • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy