Jump to content
Juoksufoorumi.fi

24.3.2007 Lauantai


Meiti
 Share

Recommended Posts

Ensimmäinen lenkki neljään kuukauteen on takana. Aloitin kevyesti sellaisella reilun kilometrin matelulla. Tammikuu sujui sairastaessa joten se vähäinenkin kuntopohja on romahtanut. Olen kylläkin viime aikoina käynyt 3-5 kertaa viikossa uimassa ja viimeisen kuukauden ajan 2-3 kertaa viikossa salilla. Saa nähdä lähtiskö tää taas tästä. Ainakin säiden puolesta ei estettä :)

Link to comment
Share on other sites

:shocked: Nurmossa Viisarinvääntöhölkkä 6 km - aika 28.52 ja N 40 sarjan kakkospytty. Juoksemalla kotiin 8 km 56 minuuttia. (Eikä edes kumi puhjennu - meinaan Niiloksen polkupyörästä (huoltotehtävissä)). Heh...

Ihan hyvin meni uuden kilpailukauden ensimmäinen hölkkäkisa. Tavoite 30 minuutin alitus tuli ja ihan reippaasti. Ja kokonaiskilometrimääräksi päivälle kertyi tuo 14 km. :shocked:

Link to comment
Share on other sites

Juuh, toi Viisarinvääntöhölkkä meni sitten ihan ok ja valmentaja oli tyytyväinen tulokseen. Aluksi pohjille 8,7km verraa ja kisapaikalla pieni suklaa tankkaus, sitten päälle 6km aikaan 22.41, avg 180 ja max 195. Pikkasen maaliintulon jälkeen yskitti, kun ei noin kovaa oltu menty sitten lapsuuden. Aika riitti yleisen sarjan 6. tilaan mut mitalin kuitenkin sain. Loppuverra hissukseeen fillarilla polkien 8km...

Link to comment
Share on other sites

Onnea vaan hienosta kauden avauksesta skylihme ja niilos_mc! Tuo valmennus alkaa tuottaa tuloksia hämmästyttävän nopeasti. Tai olenhan minä tiennyt, että niilos piilottelee juoksijankykyjään. Sen verran kevyesti mies pisteli kotirataultrankin tammikuussa.

Minä kävin koejuoksemassa Malmin kentän lenkin, jopa kahteen kertaan. Ihan hyvä se oli jo juosta. Viimeisetkin lumen/jään rippeet sulavat varmasti huomisen kuluessa ja tiistaina baana on jo erinomaisessa kunnossa. 15 km tuli lenkille pituutta ja aikaa meni vajaa tunti ja vartti. Syke nakkutteli päälle 140 (80%). Vähän on vielä "jäämiä" flunssasta kropassa ja erityisesti keuhkoissa.

Link to comment
Share on other sites

Viikon hieman reippaampi harjoitus tänään. Pyramidiharjoitus 1+2+3+2+1 min reippaasti/vetojen pit.palautukset kävellen. Verryttelyt 2+3km, yhteismatka 8 km. Aika jäykkää menoa (takareidet kiristää, hierojalle hankkiuduttava) eikä tuo sykekään oikein ehtinyt nousta noissa vedoissa. Polarin sykejakauman mukaan kuitenkin yli puolet kokonaisajasta välillä 130-150, joten kuitenkin hieman elimistön herättelyä ja onhan se vauhdikas juoksu vaihteeksi mukavaa.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share×
×
  • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy