Jump to content
Juoksufoorumi.fiRecommended Posts

  • 2 weeks later...
  • Replies 173
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Tässä vähän omaa arviotani Grit X:stä   Nyt laitteella takana käyttöä noin puolitoista viikkoa ja n.12h harjoituskäyttöä, joten alustavaa arviota kehdannee jo kirjoittaa. Verrokkina lähes jo

Kello tilattu. Kerron kokemuksia kun kello saapuu toukokuun alussa.

Sain vihdoin ja viimein oman testijutun valmiiksi:     Kanavalta löytyy lisäksi jutut navigoinnista, Hill Splitteristä, valikoista ja FuelWise toiminnosta. 

Posted Images

Ihan mielenkiintoiselta vaikuttaa.
Mut loppujen lopuksi onko muuta eroa Vantage V kuin kunnon kartat? Tosin itselle just se juttu minkä takia tätä voisi ajatella.

 

Nopeesti erot Vantageen:
- Ulkoisesti millin korkeampi/leveämpi, 2g kevyempi. Materiaalit muuten samat, safiirilinssiä olisi melkein tähän odottanut.
- Akku sama kuin Vantegessa
- Kartat, tosin tuon Komootin käyttöhän maksaa (alk 3,99€)

- Vedenpitävyys 100m, Vantage V 50m

 

 

 

  • Like 1
Link to post
Share on other sites

En ole tutustunut tarkemmin mutta maksaako Komootissa peruskäyttö muka jotain? Oma käsitys on että reittejä pystyy suunnittelemaan jne. ihan ilmaisversiollakin, offline-kartat ja ääniohjaus (mobiili) on sitten tuossa maksullisessa. Jos se tuohon kellon tulee, niin eiköhän se tule ns. paketin mukana. 

Link to post
Share on other sites
Lainaa

Kenelle tavoitteena on POLAR GRIT X?
Kaikki viittaa siihen, että Polar Grit X on kello, joka on erityisesti suunnattu vuoristoalueiden ulkoiluun, kuten polkujuoksu, vaellus tai kiipeily.

Tämä selittää, miksi valokuvat osoittavat laatikon paksumman ulkonäön ja vahvistetut materiaalit kuin nykyinen Vantage-sarja.

polar grit x arvostelu

Tähän ruudun suurempaan leveykseen voi olla 2 syytä:

Toisaalta tarve suojella kelloa paremmin suoritettavien toimintojen takia, jos naarmujen ja naarmujen riski lasilla tai kruunulla on suurempi.
Toisaalta on hyvin mahdollista, että Polar Grit X lisää akun autonomiaa tarjotakseen lisää tunteja harjoittelua GPS: n ollessa aktivoituna, koska vuoristoaktiviteetit ovat yleensä pidempiä. Jos näin on, se tarvitsee enemmän tilaa suuremman kapasiteetin akun sijoittamiseen.
Maailmalla on järkevää, että tämä Polar Grit X on keskittynyt vuori- ja ulkourheilumaailmaan, koska Polarilla oli tärkeä reikä, jota ei peitetty siellä. Vantage V on lähin asia, mutta sen navigointitoiminnot ovat erittäin päivitettävissä.

 

POLARRIT X Kellon TOIMINNOT
Kun puhutaan Polar Grit X: n ominaisuuksista, meidän on pidettävä mielessä, että liikumme hämmentävällä alueella, jolla uutiset sekoittuvat huhmiin.

Tämän kirjoituksen jälkeen nämä ominaisuudet, jotka on vahvistettu sisällytettäväksi Polar Grit X -kellolle:

Uusi FuelWise-toiminto: se on eräänlainen henkilökohtainen avustaja, joka opastaa sinua oikeassa ruokavaliossa ja nesteytyksessä asetettujen tavoitteiden mukaan.
Öinen lataus: Tämä ominaisuus on jo otettu käyttöön Polar Ignite -laitteessa. Arvioi yöllä, kuinka paljon olet levännyt hermoston palautumisasteen perusteella ja anna pisteytys. Joten voit löytää ohjeita, joiden avulla voit selvittää, millä tavoin lepoat paremmin.


Uusi HillSplitter-toiminto: pystymme erikseen tarkastelemaan nousun tai laskun eri osia, jotka on erotettu niiden erilaisella kallistusasteella, jotta voimme suunnitella ensin ja sitten analysoida parhainta suorituskykyämme. Erittäin hyödyllinen erityisesti pyöräilyn kiipeilyyn.


Reitin suunnittelu Komootilla. Jos se ei kuulosta sinulta, Komoot on kuin Google Maps teille, vuoristopolkuille ja pyöräteille. Komootin lisäys Polar Grit X -laitteeseen antaa sille suunnattoman käytön syvyyden navigoinnin suhteen, mikä tällä hetkellä puuttuu kaikista merkkimalleista.

 

Olemme nyt siirtymässä huhumyllyn kenttään, missä erilaiset erikoistuneet foorumit viittaavat enemmän toimintoihin, jotka Grit X -kellolle kuuluisi, vaikka niitä kaikkia ei vahvistettu:

Musiikin tallennus itse kelloon. Jos totta, se olisi hieno uutinen Polar-faneille. Annan tälle ominaisuudelle paljon tunnustusta, koska tuotteen rekisteröinnissä mainitaan MP3-soittimen tai vastaavan ominaisuudet.
Se näyttää myös sisältävän anturin veren hapen mittaamiseksi seuraamalla muiden viimeisimpien mallien vaiheita, jotka sisältävät sen jo.
Melkein varmasti käynnissä oleva teho on sisällytetty ilman erillisiä antureita.
Jotkut lähteet puhuvat myös Polar Grit X: stä, mukaan lukien mahdollisuus suorittaa sähkömagneettisia diagrammeja ranteesta, vaikka mielestäni se vaikuttaa minulta todennäköisimmältä vaihtoehdolta.

https://www.pulsometrosinbanda.com/reloj-polar-grit-x-analisis-pulsometro/


Tuollainen löytyi, piti pistää kääntäjän läpi vielä koko roska. Mielenkiinnolla odottelen kyllä mitä sieltä on tulossa. 

Link to post
Share on other sites
tunti sitten, Lasinilkk@ kirjoitti:

En ole tutustunut tarkemmin mutta maksaako Komootissa peruskäyttö muka jotain? Oma käsitys on että reittejä pystyy suunnittelemaan jne. ihan ilmaisversiollakin, offline-kartat ja ääniohjaus (mobiili) on sitten tuossa maksullisessa. Jos se tuohon kellon tulee, niin eiköhän se tule ns. paketin mukana. 


Jostain olin lukevinaan et yhden kk saa kellon mukana sen jälkeen maksaa.

Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Vieras
Vastaa tähän ketjuun...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Ketjua lukevat   0 members

    Ketjua ei tällä hetkellä lue kukaan jäsenistä
×
×
  • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy