Jump to content
Juoksufoorumi.fi

Recommended Posts

Juoksulenkki 10 km tasan 50 minuuttiin. Aika keväistä jo, +3 astetta ja aurinkoista. Hetkittäin sai juosta jopa sulalla asfaltilla ja niissä kohdissa tulikin pidettyä hieman reippaampaa vauhtia; liukkaissa kohdissa sitten hiljempaa. Eräänlainen vauhtileikittely siis. On se aina pitkän talven jälkeen hienon tuntuista saada taas kunnolla pitoa tossun alle. 

  • Like 7
  • Thanks 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Juoksu 19 km. Alussa normaalireitti urheilukentän päästä muuttui kunniakierrokseksi kun kaikki muut portit oli laitettu säppiin. Pari heeboa siellä pimeässä ähelsi ulkokuntosalilla. Kiirettä saan pitää, jos haluan juosta Cooperin ennen viimeisenkin portin sulkemista?

Sitten Oittaalle. Lumipatja näytti edelleen tosi hyvälle, ja viittä metriä enempää (kulman yli) latujuoksua en halunnut tehdä. Yhtään hiihtäjää ei näkynyt (eipä tuohon aikaan yleensäkään paljon muita). Oittaan lumettamaton osa kuntorataa oli erinomaisessa juoksukunnossa.

Paluumatkalla mietin uutista helmikuulta. Tuossa kohtaa oli nähty susi, siitä oli kuviakin, se oli jolkotellut Kehä 3:en ulkoreunaa. Eipä tuota siis turhaan susirajaksi sanota. Yhtään ihmistä en nähnyt tällä kertaa susirajan takana.

Jalat hyytyivät kunnolla viimeisellä viidellä kilometrillä. Ei pitäisi johtua kunnosta, kyllä se juoksu vaan vaatii juoksuiskutusta alle.

 

  • Like 5

Share this post


Link to post
Share on other sites

30m+.. hölkät -kävelyt -vedot...10x 1m " 30 s. ylämäkeen 8 - 2 loivaa alamäkeä...loppusyke 224 ..en mä nuorempana tehny koskaan tällästä reeniä..kovimmat sykkeet of all time.... tehty ! ei kovin herkät jalat vielä.. sykkeet nousi väsymyksen takia..ei sen takia -johdosta että tässä nyt mukamas vielä kovaa mentäis...vika ylämäkeen..hyvä reeni..

:thumbsup:

  • Like 6

Share this post


Link to post
Share on other sites
51 minuuttia sitten, Reenaaja kirjoitti:

...loppusyke 224 ..en mä nuorempana tehny koskaan tällästä reeniä..kovimmat sykkeet of all time.... tehty ! ei kovin herkät jalat vielä.. sykkeet nousi väsymyksen takia..ei sen takia -johdosta että tässä nyt mukamas vielä kovaa mentäis...vika ylämäkeen..hyvä reeni..

:thumbsup:

 

Kierroskone, ei mikään diesel 👍

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Vieras
Vastaa tähän ketjuun...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


  • Ketjua lukevat   0 members

    Ketjua ei tällä hetkellä lue kukaan jäsenistä×
×
  • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy