Jump to content
Juoksufoorumi.fi

Ti 20.3.


Repe77
 Share

Recommended Posts

61mins, av hr 133, pace avg 05:46min/km, 733 kcals

+10, aurinkoa ja kuivaa! Juoksin Seurasaaren ympäri kevyesti ja rauhallisesti, mutta juoksu oli jotenkin puhditonta ja velttoa. Askel ei meinannut nousta sitten millään. Olisiko ollut kengännauhat ja/tai pipo liian tiukalla? Taisi olla muutenkin liikaa vermeitä, hanskat ja pipo tuossa helteessä oli vähän liioittelua. Seurasaaressa oli vielä muutamia lumisohjoisia polkuja, mutta muuten juoksureitti oli jo aika hyvässä kunnossa. Eka kerran nyt tuntui, että ei jaksa...ja muuten noi mun kierrosvauhdit. Polar 625X todennäköisesti heittää jonkun verran, että noihin voi huoletta lisätä 20-30 sekkaa. Sittenhän ne ovatkin jo ihan kohtuulaiskoja lukuja. Ei oo jaksanut kalibroida.:viheltely:

Link to comment
Share on other sites

Itse en nyt pääse juoksemaan kun on noita lonkkavaivoja, joten kävin vähän nostelemassa puntteja salilla :character00115: ja spinningissä :bike: Spinning-ohjaaja katteli että mitä toi yksi uusi tyyppi tuossa oikein tekee, eihän se tottele lainkaan. Joo en niin. Tein ihan oman treenin 99% ohjaajan ohjeista välittämättä. Lähinnä pk-teholla. Ei se juoksijalle ole hyvä korvaava treeni tehdä isolla vastuksella ja alhaisella kadenssilla. Niinpä tein kevyellä vastuksella ja korkealla kadenssilla. Sitten kun juoksu kulkee niin voin tehdä enemmän noita ohjelman mukaisia spinning-treenejä taas.

Mutta olipas hauska yllätys kun tulin kotiin. n. 250m kotoa (Pukinmäessä, Kehä I:n vierustan kevyenliikenteenväylällä) kuuntelin kun takaa lähestyi pari keskenään keskustelevaa juoksijaa. Käännyin katsomaan ja Peksu ja Niiloshan se siinä! Morjestettiin. Ei jäänyt edes harmittamaan etten itse pääse lenkille. Veti vaan hymyyn kun ajattelin että edes muut saavat nauttia sulista teistä ja lämpöisistä keleistä. :cool0010:

Link to comment
Share on other sites

PK:ta 8 km ( 5.42 / 127 ). Tyypillinen kovemman lenkin ( tässä tapauksessa pitkä ) jälkeinen lenkki. Kevyt olo ja syke alhaalla. Pitääkö tästä nyt vihdoinkin vetää johtopäätös että meikäläisen kannattaa juosta maratonia edeltävänä päivänä ( tai pari päivää ennen ) pitkä lenkki? Loistava kevätkeli täälläkin joskin ilma viileni iltaa kohti. Vanha taivas näkyy. Tulee pakkasyö.

Link to comment
Share on other sites

Juoksin töihin ja takaisin, 7 km sivunsa. Aamun otin kevyesti, kun ajattelin, että kulkis paremmin sitten töistä tullessa. Näin ei kuitenkaan kulkenut, vaan jaloissa paino aika paljon pois tullessa. Töissä oli tavallista kiireisempi päivä. Mulla on seisoma työ keittiössä ja kokin homma on vielä sekin yhtä juoksu vuorossaan.:shithappens:

Link to comment
Share on other sites

Perusköpöttelyä 9.8km - 1h3min - 6.25min/km - syke 70%max.

Oli vähän raskas olo vatsassa. Tyttöjen vanhempien illassa tuli syötyä grillimakkaraa, salaatteja ja täytekakkua. Sieltä sitten suoraan lenkille. Ei ollut hyvä kokemus täydellä mahalla juosta. Tulipahan tuokin kokeiltua. Ei tarvitse uudelleen moista tehdä:)

Link to comment
Share on other sites

Huonosti nukuttu yö alla ja eiku veekoota peliin...

10 km töistä kotiin, mukana 3 VK-osuutta 3 km + 1,2 km + 0,85 km.

Meno oli vaivaisukon köpöttelyä, jalat olivat ihan jumissa. Eikä henkikään kulkenut kunnolla vaan vetojen jälkeen yskitti niin pirusti ja räkä lensi. Oliskohan jonkin sortin allergiaoireita, en ole ennen moisiin törmännyt.

Huomenn levätään.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share×
×
  • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy