Jump to content
Juoksufoorumi.fi

5.12.


Karo
 Share

Recommended Posts

Ajattelin, että lauantain pitkästä on syytä palautella vielä tänään, joten hitaasti matkaan. Ajatukseni oli kiertää puisto kolmeen kertaan, mutta vatsaa alkoi kipristää toisen lenkin lopulla sen verran paljon, että kahteen kiekkaan jäi. Järjellä ajateltuna ihan hyvä näin, sillä yli tunnin hissuttelu ei olisi enää täyttänyt palauttelutarkoitusta.

Statistiikka: 54.34 - 133, eli minuuttia nopeammin kuin eilen, vaikka keskisyke oli lyöntiä alempana. Noin tarkkaan tarkasteluun ei tosin minun laitteillani kannata ryhtyä.

Lenkin alussa syke muuten on aina korkeammalla kuin loppupuolella (siis tällaisilla alle tunnin tai vähän yli tunnin lenkeillä). Mahtaisiko johtua siitä, että lähden baanalle suoraan sängystä, joten elimistö ikään kuin heräilee ensimmäisen kymmenen minuutin ajan?

Link to comment
Share on other sites

Kehnon tuntuinen lenkki, tosin oli ensimmäinen liukuesteiden kanssa tehty pätkä. Mutta silti raskaan tuntuista. PK 1:10 - 10 km (7:01/km) - avg 145, max 162. Nojoo, tulipahan ainakin pikkulenkki tehtyä siltä varalta, ettei siellä kertausten aikana pysty treenaamaan...huominen kuitenkin varmasti lepoa.

Link to comment
Share on other sites

Erittäin pottumainen 1,5 tunnin lenkki räntäsateessa. "Oikaisu" pellon poikki multaisten jäämuhkuroiden yli oli hyvin mielenkiintoinen kokemus.

Sykkeet huiteli jo ennen lenkin aloitusta pelkästa juoksemisen ajatuksesta 90.

Mutta tulihan rämmittyä, vaikka lenkin lopulla tuli ajatus,ettei koskaan enää.. Mulle tulee näitä erityisen tahmeita lenkkejä noin kerran kuukaudessa. Seuraava lenkki yleensä sujuu jo mukavammin, joten se saa mut aina jatkamaan harrastusta.

Link to comment
Share on other sites

Heli, sattuuuko ne huonot lenkit tiettyyn aikaan kuukaudesta. Mulla meinaan kuukautiskierto vaikuttaa jonkin verran juoksutuntumaan, just tulee semmosta "tahmeutta" menoo ja sykkeet on kummat yms. Mutta onneksi sitä ei kovin kauaa kestä.

Onskut sitkeästä lenkin juoksemisesta!

Riina

Riinalle: Sattuupa hyvinkin huonot lenkit juuri ennen kuukutisia liittyen PMS- oireisiin. Kaipa näistä voi täällä puhua aiheuttamatta hämmennystä miespuolisissa palstalaisissa..
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy