Jump to content
Juoksufoorumi.fi

Sunnuntai 18.03.07


hatapa
 Share

Recommended Posts

Mitä onko ny joku vaalipäivä vai ???

Höh, tänäänhän on mitä erinomaisin juoksu ja ulkoilupäivä!:rock:

Ensin 18 kilometrin pyöräilylenkki Niiloksen huoltajana ja päälle valmennettavan kanssa yhteislenkkinä 8 km aikaan 50 minuuttia, viimeinen kilometri 5.50 vauhtia.

Kyllä minä vielä tuosta juoksijan saan tehtyä (Niilokselle 26 km ja 75 km/viikko! ja lisäks vielä työmatkapyöräilyt päälle ) . :action-smiley-073:Justiinsa!

Link to comment
Share on other sites

Kateellisena voin katsella teidän edellisten suorituksia, itse kävin urheilun sijaan tyttikseni kanssa kävelyllä.

En tiennyt, että niinkin hitaasti voi kävellä. Pikkasen rasittavaa selainen lonniminen, ihan suotta laitoin edes urheiluhousut jalkaan ja sykevyön päälle.

90min ja 8 km, avg 70 ja max 93.

Varmasti jotain hyvääkin tuossa oli tuota pohkeen kunnostusta silmällä pitäen.

Lenkin päätteeksi äänestyskoppiin tekemään se..

Kävin vielä toisen kävelyn suorittamassa, 85min ja 10km avg 125.

edit 2: Juoksutaukoa pidetään ja kävellen parsin kasaan viikolle 35km, pohje on kävellessä oireeton joten näin jatketaan vielä 10 päivää.

Link to comment
Share on other sites

108mins, 19,0 kms, av hr 136, pace avg 05:18min/km, 1351 kcals

+4 astetta, aurinkoinen sää. Kävinkin ulkona juoksemassa. Aluksi Seurasaaren kautta Otaniemen urheilukentälle, jossa 4x100 metrin vetoja, noin 04:00min/km vauhdilla. Väliin aina 300 metrin palautusta. Sykkeet nousi tuonne 155 pintaan vedoissa, ei sen korkeammalle. Paluu Otskista takaisin Seurikseen ja himaan. Juuri kun pääsin kotiin, alkoi sataa räntää. Mukavaa vaihtelua treenailuun.

Link to comment
Share on other sites

Flunssasta toipumista odotellessa viikon pitkiksenä tuli käveltyä vamon kanssa vajaat kaksi tuntia aamupäivän upeassa auringonpaisteessa. Mittailin matkaksi kartalta reilut 12 km. Välillä käveltiin niinkin reippaasti, että pukkasi hikeä pintaan. Luulisin, että ihan hyvää pk-treeniä tämäkin oli, eikä liian raskasta flunssaisellekaan.

Link to comment
Share on other sites

Viikon pitkä 20.8 kilsaa/ 2:17:51 / 6:38..

Turhan "kovaa" meni siihen nähden että tuo 6:30 lienee Tukholmassa tavoitevauhtina. Nestettä enkä geelejä ottanut mukaan ,koska tarkoituksena, oli kääntää rasvanpoltto päälle heti lenkin alusta.

(toki ihan noinhan homma ei kuitenkaan käytännössä toimi).

Jalkineina oli Koskejon ohjeistuksen mukaisesti,"kantapääkorotuksesta" tuhotut Pegasukset. Homma toimi loistavasti!! Akillesta ei koputellut mikään osa kengästä koko lenkin aikana!! ..Kiitokset Koskejolle ja pahoitteluni NIken suunnittellijalle jonka oivalluksen kenties tuhosin.

Tosin uudistetaanhan F1-autojakin vuosittain:kapa:. Seuraavana ohjelmassa suuresti rakastamaani ve-nyt-te-lyä ja jääpalahoitoa akillekselle.

Link to comment
Share on other sites

Kerrankin lähdin ajoissa lenkille, ja sain nauttia upeasta sunnuntaiaamun aurinkoisesta rauhasta, vaikkakin oli paikoin liukasta. Hölkkäsin hitaasti ja kevyesti 21km. Tuohon nyt vallitsevaan lumimyrskyyn en edes lähtisi, eli lenkki olisi jäänyt tekemättä. Olinpa onnekas...

Oikeastaan pitäisi jo lisätä vähän vauhtia. Pitänee mennä ostamaan jokin musiikkisoitin, jolla vauhti pysyisi aina yhden biisin ajan samana :kapa:

Link to comment
Share on other sites

VK 1:26 - 16,4 km (5:15/km) - avg 162, max 177 + VR 1,0 km

Pitkis jäi tosiaan tyngäksi, kuten epäilin, mutta kipeytyneille reisille sopi paremmin hieman reippaampi tahti. Tarkoitus oli juosta noin 5:30-5:40/km ja herätellä Karhut talviunestaan, mutta suuri ihmetys oli, kuinka rennosti juoksu meni - liikkeelle lähdin vain 2,5 h heräämisen jälkeen ja normaalisti reippaampi juoksu sujuu vasta vähintään 4-5 tunnin kuluttua. Ja tuo rento veekoo tuli siis mentyä omaa puolikkaan ennätysvauhtia ripeämmin talvikamppeissa, väsynein jaloin, puoliunessa ja melkein ilman vauhtitreenejä menneen kevään jälkeen - yleinen jämähtänyt harjoittelufiilis parani tämän ansiosta rutkasti.

Maksimisykkeetkin mitattiin kahdessa "poikkeustilanteessa". Ensin kolme noin nelikymppistä krapulanparantelijaa (valitettavasti yhdellä oli lastenvaunut mukana) valtasi alamäessä jalkakäytävältä vähintään kuuden takaliston tilan eivätkä reagoineet kaukaa huudettuun "Anteeksi, saikos tilaa" -pyyntöön millään lailla - kuten eivät pahemmin muihinkaan tiellä liikkujiin. Puskan kautta tehdyn ohituksen jälkeen näytin käsilläni "Ylileveä kuljetus"-merkkiä. Äijä alkoi huutelemaan jotain perään "Mikäs sä siinä luulet olevasi", niin ei voinut kuin kommentoida että "En ainakaan vie tieltä kolminkertaista tuplapersetilaa" - adrenaliinillä on kumma voima...syke 177 alamäessä.

Toinen vastaava setti tuli sitten varsinaisen bimbon (ei blondi) nelikymppisen koiranulkoiluttajanaisen toimesta. Pikkupiski hyppi jo 100 m ennen kohtaamistamme villinä noin yli 5 m narun päässä, mutta tällä emännällä oli selvästi koira "hallinnassaan" eikä hän katsonut tarpeelliseksi ottaa koiraansa lähelleen. No, tyypilliseen tapaan "fifi" hyökkäsi sivusta viime hetkellä jalkoja kohti ja sai sitten kunnon mäjäyksen päähänsä. Anteeksipyyntö koiralle, eipä siinä voinut mitään tehdä - ja ehkä tämä opettaa, jos emäntä ei - mutta jos valita saisi, niin juurikin emäntää olisin potkaissut mieluusti useamman kerran tuon jälkeen persauksiin. Muille espoolaisille koiranulkoiluttajille erityiskiitokset esimerkillisistä ulkoilutustavoista näin vaalipäivänä.

Mutta yleisesti ottaen aivan mahtava reippailu. Miinuspuolelle menee nyt illalla alkanut pakarakipu. Pahoin pelkään, että kyseessä on piriformis, joka säteilee myös iskiaskipuna pohkeeseen. Oireita oli jo viikolla duunirupeaman jälkeen istuessa, muttei juostessa lainkaan. Kerran meni jo koipi alta, joten pitää vain toivoa, että homma ei lähde nyt pahemmaksi :(

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share×
×
  • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy