Jump to content
Juoksufoorumi.fiSign in to follow this  
Johannes Hesso

Pt -lisensoidut fyssarit Helsingissä ja Espoossa.

Recommended Posts

Moikka,

 

Innostapersonaltrainer on erikoistunut valmentamaan erityisesti kestävyyslajien harrastajia. Olemme kaikki fysioterapeutteja pohjakoulutukseltamme ja erityinen vahvuus on "kipuilevan" kestävyyslajitreenarin -esim.juoksijan tai vaikkapa pyöräilijän- lihasvoimaharjoittelu. Jos tuntuu, että harjoittelu polkee paikallaan tai siltä, että lihasvoimaharjoittelu ei siirry lajisuoritukseen, niin meiltä voi kysyä lisää. Menemme asiakkaidemme kanssa sinne, missä he haluavat treenata tai missä he kokevat fyssaritreenarin tapaamisen parhaimmaksi.

 

Lisää meistä:

 

www.innostapersonaltrainer.fi

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Vieras
Vastaa tähän ketjuun...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this  

 • Ketjua lukevat   0 members

  Ketjua ei tällä hetkellä lue kukaan jäsenistä

 • Samanlaisia ketjuja

  • rikardo
   Kuka olisi PK-seudulla hyvä, juoksua ja juoksijoita tunteva fysioterapeutti auttamaan jalkapöydän rasitusmurtumasta paluuta tekevää sub3-maratoonaria?
  • J.Turunen
   Tarjoan juoksu-, triathlon- ja hiihtovalmennusta sekä muita  PT-palveluita kaikille kuntoilijoista kilpaurheilijoihin. Toimialueena Joensuu, Kontiolahti sekä etävalmennuksena missä tahansa maailmalla. Erikoisosaaminen kestävyysurheilun lisäksi juoksijoiden voimaharjoittelu sekä rasitusvammojen ehkäisy ja kuntoutus.
    
   Olen aktiivinen kilpakuntoilija ja minulla on yli 20 vuoden kokemus eri urheilulajeista. Tällä hetkellä oma lajini on triathlon ja siinä erityisesti pitkät matkat puolikkaasta eteenpäin. Syksyisin kuitenkin voit kuitenkin törmätä minuun myös polkujen puolella juoksentelemassa erilaisissa tapahtumissa ja muutenkin. Koulutukseltani olen Personal trainer (Fisaf) ja 1-tason triathlonvalmentaja, lisäksi löytyy liikunta-alan peruskoulutuksen opintoja sekä pian päättyvät urheiluhieroja opinnot. Valmennuksissa lähden aina lähestymään asiakkaan tarpeita kokonaisuutena, huomioiden arjen kokonaisrasituksen, mahdolliset toiminnalliset puutteet/epätasapainot, ravitsemuksen sekä kaiken muun mikä voi hidastaa tuloksien saamista.

   Kaikki valmennukset tehdään räätälöitynä asiakkaan tavoitteisiin, oli matkana sitten 400 m, 100+ km tai mitä tahansa siltä väliltä. Ei väliä juoksetko radalla, maastossa vai maantiellä.
   Sinulla on tavoite, minulla työkalut. Ota yhteyttä niin suunnitellaan sinun matkasi kohti huippukuntoa.

   www.sisuendurance.fi
   https://www.facebook.com/sisuendurancejoensuu

   sähköposti:
   info@sisuendurance.fi
  • Pasi_P
   Olen monipuolisen kokemuksen omaava personal trainer ja juoksu-valmentaja. Valmennuksessani haluan keskittyä nimenomaan aikuisiin kuntourheilijoihin ja kilpakuntoilijoihin, jotka haluavat kehittyä juoksijoina ja parantaa tuloksiaan.
    
   Minulla on usean vuoden kokemus erityisesti aikuisten juoksuvalmennuksesta, ja olen itse aktiivinen kuntourheilija. Ymmärränkin aikuisen juoksijan tarpeita ja haluja hyvin. Keski-ikäisen juoksijan levon ja rasituksen suhde on erilainen kuin nuorella ja asettaa harjoittelulle erilaiset haasteet. Muun muassa nämä asiat täytyy huomioida harjoittelua suunniteltaessa. Ikä ei ole este, korkeintaan pieni hidaste.
   Päätuotteeni on juoksuvalmennus, harjoittelun ohjelmointi sekä ohjelmien räätälöinti yksilöllisesti. Juoksuharjoittelun tukitoimina tarjoan testauspalveluita (maratoonarin ja juoksijan tasotesti), juoksutekniikkavalmennusta ja juoksijan voimavalmennusta.
    
   Teen juoksuohjelmat aina asiakkaan tarpeiden ja halujen mukaan. Otan niissä huomioon asiakkaan harjoitustaustan, tavoitteet ja muun elämän vaatimukset. Mikäli loukkaantuminen riivaa asiakasta, teen myös korvaavia treeniohjelmia. Takaan, että mikäli asiakas harjoittelee ohjelman mukaisesti, kehitystä tapahtuu ja tulosta syntyy!
    
   Tavoitteellinen harjoittelu ei ole ilotonta irvistelyä hiki otsalla,
   vaan motivoiva matka oman mukavuusalueen ulkopuolelle onnistumisen elämyksiin.
    
   Lisätietoja: http://www.pasipaallysaho.fi/
    


×
×
 • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy