Jump to content
Juoksufoorumi.fi

Lauantai 17.3.07


T.A.
 Share

Recommended Posts

Aamulenkki. Vedin mk vetoja 4x5min. Vetojen pituudet oli noin 1500m ja sykkeet 173-180 välissä. Kävelijät pitivät varmasti hulluna kun kuola poskella painoin menemään...:tongue0014:Pahalta tuntui, mutta niin kai sen pitikin. Kokonaispituutta lenkille tuli n.13,5km. Nyt pitää mennä katsomaan hiihtoa.

Link to comment
Share on other sites

123mins, 21,0kms, av hr 135, pace avg 05:44min/km, 1516 kcals

+1 astetta, räntäkeli ja tuulista. Oli taas pakko vetää talvitrikoot kehiin, tuntui niin kylmältä. Tuli juostua Samin kanssa parisen tuntia Talia parilla lisäkierroksella. Juoksu kulki ihan rennosti ja rauhallisesti, joskin polvessa tuntui jotain ihme kolinaa, joka katosi juostessa. Loppumatkalla oli taas näpit ihan jäässä. Outoa.

Tulipa taas koettua miten suloista on, kun räntää sataa päin naamaa ja sen lisäksi saa mukavia tuulipuhureita. Silmälasit oli niin lumen peitossa, ettei meinannu muuta liikennettä enää erottaa. Mutta hyvä fiilis, ainoastaan harmitti, että harjoitusohjelman PK jäi ajallisesti 17 minuuttia alimittaiseksi. Tähänköhän tämä mun ohjelman noudattaminen nyt sitten kaatuikin? Ei taida syntyä tuloksia lähikuukausina....

Link to comment
Share on other sites

Yes.

On tosta tilapäisestä postinjakolisähommasta näköjään se hyöty, että kympin ajat paranevat kohisten. Itsellenikin tuli tänään enkka kelistä huolimatta Actia-Cupissa.(44.52) vaikka systemaattiset juoksutreenit ovat viime aikoina juuri edellämainitusta syystä jääneet vähemmälle. Mutta senkin edestä tulee päivittäin raahattua fillarilla postiläjää ja ravattua portaita edestakaisin. Pesti olis tonne vappuun asti joten tätä rataa jos menee niin hyvä tulee.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share×
×
  • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy