Jump to content
Juoksufoorumi.fi

To 15.3.07


Lanttu
 Share

Recommended Posts

90mins, 16,5kms, av hr 139, pace avg 05:18min/km, 1151 kcals

+4 astetta, aurinkoista, hieman viileätä. Ajattelin juosta vain Villen ja Jollen rundin, mutta innostuin juoksemaan Talin kierroksen - tosin ilman mitään lisälenkkejä. Juoksu kulki mainiosti, tosin alkutaipaleella sykkeet laukkasivat ja keskivauhtikin oli välillä < 5.00 min/km. Loppua kohden sitten rauhoittui. Oli nautinto juosta auringonpaistessa, vaikka muuten tuntui vähän vilakammalta kuin toissapäivänä. Munkkiniemen puistotie oli yllättävän märkä ja Talin puolella oli jopa lunta ja liukkaita paikkoja. Keskivauhti 05:18min/km tuntuu kovalta kun omasta mielestäni vain köpöttelin koko matkan. Joko Polar 625X heittää tosi pahasti, tai sitten mulla on kunto noussut. Kumpaakohan veikkais?

PS. Lantulle il tsemppi della superhyper sinne Roomaan ylihuomenna!

Link to comment
Share on other sites

Tervahiihdon jälkeen neljä päivää lepoa ja tänään alkoi juoksulenkkeily. Koko talven tiukkaa settiä jauhaneen Junnun kanssa heitettiin 10,8km 5.15 vauhdilla, eli vajaat 57min. Syke paukutteli 126.

Semmosta ja tommostahan tuo oli. Hyvä aloitus tähän saumaan. Huomenna ehkä hiihtelyä ja ylihuomenna jos samanmoinen juoksusiivu ennen pelireissua.

Link to comment
Share on other sites

Hienoa Mensonge, että alat taas myös lenkkikengissä ulkoilemaan. Vaikka upeaahan tuo on ollut seurata sivusta noita sinun hiihtosuorituksiasi. Onnittelut niistä! Ei meikäläisen päähän vaan mahdu, kuinka joku pystyy pitämään suksilla tuollaista vauhtia. Se on varmaan toisinaan todellista vauhdin hurmaa. Saa nähdä, millaista kyytiä annat meille kesän yhteislenkeillä. Kunto on miehellä nyt silkkaa rautaa!

Minä hölkkäilin tänään kaksi lenkkiä. Aamulla verryttelin 6 km noin 32 minuuttiin ja illan edellä komeassa auringonpaisteessa 14 km, 5:08/km, avg-hr 133 (75%). Lievä flunssa on päällä ja mitään kovavauhtisempaa ei nyt viitsi kokeilla. Taitaa olla lauantain Aktiaan osallistuminenkin vaakalaudalla.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share×
×
  • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy