Jump to content
Juoksufoorumi.fi

Karhu-Viesti


Recommended Posts

Olen ilmoittamassa työpaikan joukkuetta Karhu-Viestiin ja haluaisin neuvoja aiempaa kokemusta omaavilta seuraavaan asiaan.

Niin käsittämättömältä kuin se tuntuukin mutta näitä Poria kohti juoksevia harrastajia on tuossa viestissä paljon mukana ja voisi arvata, että se saa kasitien jonkinmoiseen kaaokseen. Onko mahdollista ja järkevää ajatella, että juoksijoiden vaihdot pystyisi hoitamaan yhtä asunto-autoa tms. käyttäen?

Kiinnostaa tietysti tietää myös kuinka moni muu on lähdössä juoksemaan suippokorvien maille.

Link to comment
Share on other sites

  • Replies 59
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Juoksevia harrastajia on tuossa viestissä paljon mukana ja voisi arvata, että se saa kasitien jonkinmoiseen kaaokseen. Onko mahdollista ja järkevää ajatella, että juoksijoiden vaihdot pystyisi hoitamaan yhtä asunto-autoa tms. käyttäen?

Karhuviestistä ei ole kokemusta, mutta Suomi Juoksee-viestissä tuli useammankin kerran -90-luvulla kirmailtua. Kaaosta ei tuo parhaimmillaan 120:n joukkueen liikkuminen ja vaihtohässäkät nelostien varrella juurikaan aiheuttaneet. Me liikuimme yleensä 16 hengen joukkueella neljällä henkilöautolla. Homma luisti noin hyvin ja siinä jäi lepoaikaakin sopivasti. Tuo Suomi Juoksee-viestihän aikanaan juostiin Utsjoelta Helsinkiin yhtä soittoa yötä päivää ilman taukoja.

Link to comment
Share on other sites

Kokemusta on, että Karhu-viestin junailee onnistuneesti yhdelläkin isolla autolla, mutta paljon paremmin homma sujuu kahdella henkilöautolla. Karhu-viestin osallistujamäärät ovat pudonneet parhaista vuosista niin reippaasti, että kovin pahoja ruuhkia viesti ei kasitielle aiheuta, varsinkin kun letka on parin osuuden jälkeen jo todella pitkä.

Link to comment
Share on other sites

  • 5 weeks later...

Järjestävät haluaisivat karhuviestille SM-maantieviesti statuksen.

SUL:n pitää antaa vain mitalit jaettavaksi, kisaorganisaatio hoitaisi loput.

Varmaan huomenna SUL:n viestiporukkaa tästä muistutetaan.

SM-status toisi lähtöviivalle enemmän joukkeita kilpasarjaan.

Kuitenkin Karhuviesti sydän ja lompakko ovat kunto- ja työpaikkajoukkueet.

Varma kevään merkki.

Link to comment
Share on other sites

Eipä tuossa kasitiellä tosiaan ruuhkaa ole enää ensimmäisen osuuden jälkeen, mutta kannattaa muistaa että raumalta lähtiessä ruuhkaa on, joten toisen osuuden juoksijaa kannattaa lähteä viemään vaihtopaikalle hyvissä ajoin ennen starttia. Sen jälkeen kaikki sujuu jouhevasti.

Viidettä kertaa mukana. Osuudet 3,4,5 ja 7 on tähän mennessä juostuna. Tämän vuotista osuutta ei voi vielä paljastaa ettei muut voi taktikoida :)

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share
×
×
  • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy