Jump to content
Juoksufoorumi.fiRecommended Posts

Jälleen hieman uudistunut Super PEP 2020 järjestetään 21-22.8.2020 Pyssymäellä, Nivalassa.

 

Tapahtumasta on muotutumassa hiljalleen (järjestetään nyt kuudetta kertaa) polkujuoksu heimon kokous paikka. Paikalla olivat viime vuonnakin mm. Mikael Heerman, Jaakko Eskelinen, Mia Tuoriniemi, Sirkka Särkioja, Pasi Koskinen, Ismo Eskelinen ja Tommi Sorvoja ym.

 

Tapahtumasta saat kattavan INFON TÄÄLTÄ. Jos tulee jotain kysyttävää niin vastaan mielelläni ( onni.cosmos@gmail.com tai 040-5186766)

Ilmoittautuminen aukeaa TO 2.1.2019 klo.18.00. 57km matkalle (juoksu + pyörä) on yhteensä vain 50 paikkaa ja 171km Suomen pisimpään polku-ultraan on tarjolla vain 15 paikkaa. Kannattaa siis olla heti ilmon auetessa hereillä. 😊 Toki tuossa 171km matkassa on sellainen vaade, että 29.2.2019 mennessä täytyy olla vähintään 7 ilmoittautunutta, jotta matka pidetään.

 

Tämän vuoden kisaesittely videon voit tsekata tästä

ja viime vuoden kisavideon tästä.

 

LÄMPIMÄSTI TERVETULOA!

Link to post
Share on other sites
 • 3 weeks later...

Super PEP 2020 (21-22.8.2020) ilmottautuminen AUKEAA tänään klo.18.

 

http://www.nivalanpolku.fi/1_16_super-pep-2020.html

 

GPS seuranta 26km,57km ja 171km.

 

Laita itsellesi tavoite ja haasta kaverisi mukaan! 🏃‍♂🚴‍♂

 

Huomioithan, että 57km ja 171km matkoille on paikkarajoitus. Tervetuloa lämpimästi viihtymään Pyssymäelle. 🌞🙏

Link to post
Share on other sites
 • 1 month later...
 • 1 month later...
 • 2 weeks later...
 • 4 weeks later...

Super PEP 2020 (21-22.8.2020) tapahtuman infot ja reittikartat on 57km osalta päivitetty.

https://www.nivalanpolku.fi/1_16_super-pep-2020.html

Reitti on toki sama kuin viime vuonna, sekä myös huoltopisteet, mutta nyt ei ole 171km matkaa.

 

Mainittakoot, että meillä 57km juoksu on ollut aina (nyt kuudes vuosi) väliaikalähtönä, joten sattumoisin

lisää korona-ajan hengen mukaista väljyyttä. 😅

 

Tervetuloa viihtymään! Meillä on ollut viitenä vuonna pääasiassa noin 110-160 osallistujaa.
mm. 57km matkalle on vielä reilu 30 paikkaa vapaana. Ei muuta kuin ilmoa sisään!

 • Like 3
Link to post
Share on other sites
 • 1 month later...

DUV -tilastoa

 

73 maaliin päätynyttä kisasuoritusta kisan viiden vuoden historian aikana 57km matkalla. Eka vuonna matka oli 56km. Tänä vuonna stadionosuus muutoksen ansiosta liki 58km :=)

 

Kaikkiaan reitin on läpäissyt omat vedot mukaan luettuna 102 eri henkilöä.

 

57km pyörämatka ollaan lyhentämässä 26km. Tämä tietää lisäpaikkoja 57km juoksuun, vaikkakin nimiä on tullut koko ajan lisää. Nyt 19 paikkaa 57km juoksusarjaan jäljellä.

Link to post
Share on other sites
 • 2 weeks later...
 • 3 weeks later...

Super PEP 2020 EDULLISEMPAA ennakko-ilmoittautumista jäljellä enää kaksi päivää (10.8. saakka). 57km matkan ilmoittautuminen päättyy kokonaan 10.8. Mikäli haluat suositun GPS-seurannan (26km ja 57km matkoilla) tulee sinun ilmoittautua 10.8. mennessä.

 

https://www.nivalanpolku.fi/1_16_super-pep-2020.html

 

Tule viihtymään kauniilla ja persoonallisella Iso-sydänmaanreitillä! Uutena 26km pyöräsarja. Reittiä on kunnostettu todella paljon kesän aikana.

 

 

20200803_180638.jpg

Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Vieras
Vastaa tähän ketjuun...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 • Ketjua lukevat   0 members

  Ketjua ei tällä hetkellä lue kukaan jäsenistä

 • Samanlaisia ketjuja

  • Sheba
   Inoveight-cup eka kisa takana, pikku eksyminen kävi. Seuraavaksi 18.8, suunnitelma taistoon huivi otsalle, suola, käy load rataprofiili, jos äänet papattamaan.. Katotaan kulkeeko. Tavoite 2 parhaan joukkoon.
  • riopentti
   Ajattelin juosta tulevana viikonloppuna osan Nuuksio 70:n lenkistä, Kattila 29km:
   https://nuuksioclassic.com/nuuksio-classic-yhteislenkit-2020/
   Lähtö 8.8. la-aamulla, esim. klo 9:00.  Oletettu vauhti 6-7:30 min/km maastosta riippuen, peekoota. Lähteekö kukaan mukaan? 
   Optiona perään su 9.8. vastaavasti Solvallan 23 km, löytyykö kiinnostuneita?
   Menen tutustumaan polkuihin gpx-reittin pohjalta (+kartta&kompassi) joka tapauksessa 🙂
  • paulo.lopes@juoksutek.fi
   Hei,
    
   Olen Paulo ja olen Juoksutekin perustaja.
   Juoksutek toimii Oulussa ja tarjoaa laadukasta juoksutekniikan, kehonhallinnan sekä lihasten vahvistamisen juoksuvalmennusta juniorijoukkueille ja yksilöille.
    

    
    
   Kilpatasolla urheilin lähes 10 vuotta saavuttaen mitaleja kilpailuissa Pohjois-Portugalissa ja Suomessa. Barentsin alueen mestaruuskisoissa olin mukana tuomassa Suomen korkeimmalle korokkeelle 400 m:n viestijoukkueessa.
   Viimeisenä kilpajuoksuvuotenaan v.2012 minua valmensi Marko Ritola, yksi Suomen parhaista aitajuoksijoista. Lisäksi harjoittelin Pohjois-Suomen parhaiden 800m:n, pitkien matkojen juoksijoiden sekä Pohjolan Juoksijoiden kanssa. Mukana järjestämässä ja juoksemassa oli estejuoksija Janne Ukonmaanaho, jolta opin paljon hyviä harjoituksia juoksutreenejäni varten.
    

    
   Minun nettisivulta on mahdollista tarkistaa Juoksutekin suositukset: https://juoksutek.fi/.
   Juoksuvalmennuksesta voit lukea tästä: https://juoksutek.fi/mita-teemme/.
   Jos haluat tutustua minuun paremmin voit lukea tästä: https://juoksutek.fi/valmentaja/paulo-lopes/
    
   Jos asut Oulussa ja tiedät jonkun joukkueen tai yksilön, joka tarvitsee apua juoksuunsa, voit ohjata heitä ottamaan yhteyttä minuun.

   Terveisin,
   Paulo Lopes
   paulo.lopes@juoksutek.fi
    
  • Sheba
   Tänä, kymppi joka oli kymppi 38.21 yksin. Näytti Suunto matkaksi 9.4 km. Syke 231+ ka 182. Mitenhan toi Suunto sekoilee. Oli heti alussa noussut yli 190. Johtuuko kun oli vyö pitemmän aikaa kuumassa kelissä päällä. Mittari on pari kertaa pesty vyö otin nepparin pois. Verryttelya kilometri. Aika kevyttä rentoa menoa. Tää on Suunto traverse alpha.nayttaa hyvin korkeuden kylläkin.
  • SteveEller
   Pitkällisen juoksufoorumin seuraamisen myötä uskaltauduin lopulta itsekin lyödä tavoitteet julkisiksi ja matkaa niiden tavoittelusta voi seurata tästä ketjusta.
    
   Olen 29-vuotias, joten juoksuvuosia pitäisi olla vielä huimasti jäljellä. Juoksutapahtumissa minua innostavatkin eniten kokeneet elämäntapajuoksijat, joista näkee jo kauas, että juoksu on heille tärkeä osa elämää ja he nauttivat siitä suuresti. 
    
   Urheilutaustaa minulta löytyy jääkiekon parista. Sitä tulee harrastettua vieläkin alasarjatasolla. Jääkiekkoharrastuksesta juoksuun eniten vaikuttanut asia olivat paksut reidet, joihin on pitänyt hieroa vuosien saatossa huimia määriä valkovaseliinia. Viime vuosina ne ovat kuitenkin viimein kaventuneet sen verran, että peruslenkit sujuvat jo ilman hiertymiä. Lenkkeily ja hiihto ovat kulkeneet mukana pienestä pitäen ja nykyinen juoksuinto onkin luonnollista seurausta myös yksin treenaamisesta nauttimisesta.
    
   Ensimmäisen maratonin juoksin vuonna 2013 hieman alle neljän tunnin. Tuolloin kunnioitin matkaa hieman liikaa ja vasta maalissa tajusin, että olisin pystynyt aika paljon vauhdikkaampaan suoritukseen. Tuolloin maalin pääseminen oli tietenkin pääasia. Tuon jälkeen maratoneja on tullut 4 lisää ja jokaisella kerralla ennätys on parantunut selvästi jokaisella kerralla. Viime vuonna maraton kulki Vantaalla aikaan 3:10:45 ja silloin havahduin rahkeissani olevan varaa kolmen tunnin alitukseen.
    
   Tavoitteeksi olen asettanut kolmen tunnin maratonalituksen vuonna 2021. Samalla haluan parantaa kaikkien muidenkin matkojen aikoja ja siinähän ne paranevat maraonharjoittelun ohella kuin itsestään.  Tarkoituksena oli tänä kesänä nostaa juoksumäärät 80-90km viikossa ja kokeilla muutaman kerran 100km viikkoa ja testailla miltä kahden juoksukerran päivät tuntuvat. Koronakeväänä tein paljon etätöitä ja se paransikin juoksumahdollisuuksia jo maalis-toukokuun aikana. Kilometrimäärät ovat nousseet tuolle 80-90km tasolle ilman ongelmia ja lisääntyneen harjoittelun huomaa kyllä juoksemisen keveytenä ja vauhtien kasvuna. Sinällään olen varmasti tavoiteaikatauluani edellä, mutta juoksemisessa kiirehtiminen tuottaa harvoin parhaita tuloksia. Tarkoituksenani ei ole juosta hytä piikkijuoksua, jolla alitan kolmen tunnin rajan, vaan nostaa ominaisuuteni sille tasolle kuin ne muun elämän ohessa ovat mahdollisia. Toivottavasti pääsisin pian testaamaan nykykuntoani juoksutapahtumiin.
    
   Ennätykset kesältä 2019: 
    
   5km: 19:30 (18.5)
   10km: 39:40 (17.8)
   Puolikas: 1:28:35 (3.8)
   Maraton: 3:10:45 (12.10)
    
   Kesän tavoitteena on parantaa jokaista matkaa lähemmäs niitä aikoija, joita vaaditaan kolmen tunnin alitukseen.
    
   Tervetuloa mukaan matkalle!


×
×
 • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy