Jump to content
Juoksufoorumi.fi

4.12.


JOPO
 Share

Recommended Posts

Upeassa auringonpaisteessa pitkästä aikaa pitkä: 23,2 km, 2:05 eli 5:22/km, avg 131 (74%). Vantaanjoen vartta oli hyvä juoksennella, kun reitti oli pääosin sulaa. Vain Siltamäen puiston kohdalla oli vesi virrannut polulle, joka oli sitten jonkun matkaa sileää jäätikköä. Siinä sai hissutella kieli keskellä suuta.

Eilen vähän suunnittelin lähteväni mukaan jollekin yhteislenkille, joko Keskuspuistoon tai Kuusijärvelle. Aamulla kuitenkin huomasin taas, että minulle on tosi suuri kynnys lähteä lenkin takia matkustamaan jonnekin. Kun on kuitenkin niin kätevää lähteä juoksemaan kotiovelta ja palata hikisenä suoraan kotiin, jossa oma sauna odottaa. Mutta ehkä minä saan vielä joskus vääntäydyttyä mukaan kimppalenkillekin. Kätevintähän tuo olisi, jos ihan naapuristossa olisi sopivavauhtinen lenkkikaveri. Sattuisiko kukaan muu asustelemaan Tapanilan Urheilutalon lähettyvillä? :heilutus

Link to comment
Share on other sites

Esikoisen synttäreitä vietetty. 9 vuotta sitten suoritin ensimäisen kotirataultran 9.ssä tunnissa synnytyssalissa (seuraavat olivatkin sellaista 1,5 tunnin vauhtileikittelyjä).

Muutama viime yö mennyt valvoessa kipeiden mukuloiden takia ja päivät töissä. Sen takia alkoi jo kamelin selkä katketa vääristä ilmeistäkin. Pakenin hiihtoladulle. 45 minuuttia reipasta hiihtoa.

Kotiin tuli lempeä ja punaposkinen kuntoilija.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy