Jump to content
Juoksufoorumi.fi

Ti 13.3.


IhraLisko
 Share

Recommended Posts

54mins, 10,5kms, av hr 148, pace avg 05:00min/km, 765 kcals

+7 astetta, aurinkoista, KEVÄT ja kevyt olo! Juoksin Seurasaareen. Kun tiet olivat kuivat, lähdin spurttaamaan heti coopervauhtia, tavoitteena 3000m 12 minuutissa. Ihan ei onnistunut, jotain 2500m toteutui, mutta olihan tuossa välillä liikennevalot hidastamassa, ja ylä- ja alamäkiäkin. Seurasaaressa oli paikoitellen niin liukasta, että piti ihan kävellä ja sohjoakin, mutta taas Puma Thiellat olivat edukseen!

Paluumatkan juoksin reippaasti, sykkeet pysyivät 145-155 välillä. Juoksu kulki muutenkin ihmeen rennosti ja tuntui, että niitä juoksupateja taas löytyy ihan ihmeen kaupalla. Nastaa juosta ohuemmissa trikoissa, ei oo niin puntti olo ja on tosiaan fiilis, että nyt mennään vauhdilla KESÄÄ kohti! Jippii! Keskivauhdiksi tuli 05:00min/km, ja syke oli huimimmillaan 166. Paras kierrosvauhti tuli tokalle kilometrille 04:20min/km - tuollaisista luvuista osasin vuosi sitten vain unelmoida! :lipsrsealed:Niin, tästä palauttelevasta pk:sta tulikin sitten viikon aloittelevaa veekoota.:035:

Link to comment
Share on other sites

Kevyttä hölkkä, tunnelman luomista tulevia koitoksia varten.

4,3 km - 28:00 - avg 130 - max 142.

Hieno ilma, +7 astetta, mustarastaat visertelivät - ei minulle vaan toisilleen.

Se on kevättä nyt.

Vau, Rooma viiden päivän kuluttua. Mahdat olla jo täpinöissä, Lanttu. Nyt vaan relasti tankaten kohti Roomaa. Siellä on varmaan kelpo kevätsää ja sulla uusi maraton-ennätys edessä. Tsemppiä!

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share×
×
  • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy