Jump to content
Juoksufoorumi.fi

03.12


pietari
 Share

Recommended Posts

Pitkä lenkki samaan tapaan kuin viime viikolla: aluksi hieman alle 2 tuntia syke 145:ssä, sitten vapaata nousua ja noin 2.20:n kohdalla kiristys tuonne 165:n paikkeille.

Aikaa kului 3.01.37 ja keskisykkeeksi tuli 152. Matkasta en tiedä, mutta ehkä jotain 29 km +/-2km.

Tällä lenkillä rikkoutui 200 juoksutunnin raja tälle vuodelle. Siihen olen varsin tyytyväinen, sillä se oli vuoden alussa tavoite ja se toteutui, vaikka kesän parhaat juoksukuukaudet menivät pakkolevossa.

Link to comment
Share on other sites

Aamupäivällä 42,2km pitkä lenkki aikaan 3:21, joka on sattumoisin uusi oma ennätys maralle, vaikka onkin kovin epävirallinen kun sekä matkan että ajan mittaus oli omalla vastuulla. :venyttely Iltapäivällä avovaimon kanssa hölköttelyä 11,9km. Yhteensä siis n. 54km tänään, mikä on oma ennätys yhden päivän juoksumääräksi. :kädet

Link to comment
Share on other sites

Vantaan jälkeen pisin lenkki, ja hyvä fiilis, koska pidin ennakkosuunnitelmista kiinni sykkeen suhteen, eikä edes tullut kävelytyä kovin paljon ylämäkiä lukuunottamatta - hyvä poika! :silitys :peukku

17,1 km - 2:01:30 (7:06/km) - avg 139, max 158 (lopun kiihdytyksissä), ja koko lenkistä vain 3 min 15 s yli aerobisen kynnyksen (146). Hipsuttelu alkaa tuomaan tuloksia näemmä. Juoksu tuntui helpolta, ja tasaisella huomaa jo selvästi pk-vauhdissa nousun merkkejä.

Ja nyt: :ruokaa, :juom, :tvhorror ja :pusu.

Link to comment
Share on other sites

11.5 km, 4.47. Tänään juostiin kovaa, hyvin kulki. Miksei ne voi hiekoittaa tuota Jyväsjärven ympäri kulkevaa reittiä kokonaan, olisko se nyt ihan liikaa pyydetty, se on kuitenkin aika suosittu ulkoilureitti?

Eli välillä oli aikamoisen liukasta, siihen nähden vauhti oli suorastaan hurjaa, en meinannut kelloa uskoa.

Link to comment
Share on other sites

Lenkkeilynaloituspäätöksen (mikä sana!) jälkeen toinen hölkkälenkki. Olen yllättynyt kunnostani, hölkäten meni n. 6km ja vain tooosi isot ylämäet kävellen. Jee!! Ilmeisesti hyöty- ja arkiliikunnasta on todellistakin hyötyä...

Täytyy vaan pidätellä hevosia, jotta intoa riittäisi enkä liian kovaa aloittaisi.

Hyvä mieli :)

Link to comment
Share on other sites

Ensimmäinen hiihtolenkki. 18 km haarukoimalla. Keli oli hyvä mutta tekniikka aika lailla hukassa. Ura oli sen verran jäinen, että oli tasapainon kanssa vaikeuksia. Mutta en sentään kaatunut. Onhan tuo aika tylsää 3km:n tasaisen ympyrän tahkoaminen. Tulisi nyt lisää lunta, että pääsisi kunnon laduille.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy