Jump to content
Juoksufoorumi.fi

Suomi-Juoksu 100 km 6.-7.6.2020

Arvostele ketju:


M.BoneS
 Share

Recommended Posts

49. Suomi-Juoksu 100 km juostaan 6.-7.6.2020 Salossa. 

 

Lähtö: 6.6.2019 klo 19:00

Aikaraja: 15 h eli maali sulkeutuu su-aamuna klo 10.

Sarjat: Miehet & Naiset

Matkat: 100 km

 

Reitti on sama vaativa ja kauniiksi kehuttu reitti kuin viimeksikin. Reitti ja ajankohta tarjoaa Etelä-Suomalaista maalaismaisemaa ja kesäyötä parhaimmillaan. Huolto on myös järjestetty viime kerran tapaan 15-20 km välein ja mahdollisuus omaan drop bagiin kahdessa huoltopisteessä.

 

Muutoksiakin on luvassa:

 

Tapahtumassa on GPS-seurantalaite kaikilla juoksijoilla ja live-seuranta. Tämä mahdollistaa yleisölle ja huoltojoukoille paljon paremmat madollisuudet seurata kilpailun tapahtumia.

 

Reitin parempaan merkintään tullaan panostamaan paljon, ja merkintätavassa on isoja muutoksia. Merkintä toteutetaan oranssi-valkoisilla lipuilla ja opaskylteillä risteyksissä. Kaikissa opasteissa on heijastin. Merkintälippuja tulee tasaisin välein myös suorille osuuksille risteysten välillä. Kaikki opasmerkinnät katuun tehdään paremmin näkyvällä oranssilla merkntämaalilla.

 

Aikaraja on nostettu 15 tuntiin aikaisemmasta 14 tunnista. Tällä muutoksella toivottavasti saadaan tällä kertaa mukaan monta juoksijaa, jotka viimeksi jäivät pois aikarajan haasteellisuuden vuoksi.

 

Web: https://endurance.fi/suomi-juoksu/

Facebook: https://www.facebook.com/suomijuoksu/

 

Link to comment
Share on other sites

  • 4 weeks later...
  • 2 months later...

Seuraamme aktiivisesti koronaviruksen etenemistä ja annettuja suosituksia, ja harkitsemme kevään aikana asian vaikutusta Suomi-Juoksuun. Toistaiseksi ei ole tehty mitään päätöksiä ja tapahtumaan tähtäävät valmistelut jatkuvat normaalisti. Toivomme, että tapahtuma voidaan järjestää, mutta terveys ja epidemian rajoittaminen on tärkeää.


Oheisessa kuvassa näkyy reitin merkintään käytettäviä teippilippuja, joissa oranssi väri erottuu vihreästä luonnosta, ja valkoinen teippi tuo kaivatun lisäkontrastin niille, joilla on eriasteisia värinäön ongelmia. Jokaisessa lipussa on heijastin. Lippuja on valmistunut jo satoja. Maassa näkyvä oranssi nuoli on ekologista kalkkipohjaista spraymaalia, joka tapahtuman jälkeen häipyy muutaman sadepäivän myötä jälkiä ympäristöön jättämättä. (kuvauspaikka ei liity kilpailureittiin)

 

 

merkinnät.jpg

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

SUOMI-JUOKSU 2020 ON PERUUTETTU!

Koronavirusepidemia ei osoita laantumisen merkkejä ja koska Endurance Ultrarunning Team Finland ry ja UltraFinn Oy haluavat toimia vastuullisesti sekä ottaa huomioon juoksijoiden, talkooväen ja heidän läheistensä terveyden olemme joutuneet tekemään raskaan päätöksen peruuttaa vuoden 2020 Suomi-Juoksu 100 km -kilpailun.

 

Kaikki ilmoittautuneet siirretään vuoden 2021 kilpailuun automaattisesti. Vuoden 2021 kilpailun ajankohta vahvistetaan mahdollisimman pian, mutta pyrimme siihen, että kilpailu juostaisiin perinteisesti kesäkuun lyhyestä yöstä nauttien. Reitti tulee pysymään samana kuin vuoden 2019 kilpailussa.

 

Suomi-Juoksu on järjestetty vuosittain vuodesta 1972 lähtien ja jotta voisimme välttää pitkäaikaisen perinteen katkeamisen tarjoamme mahdollisuutta suorittaa Omatoimi Suomi-Juoksu 100 km eli juoksija voi juosta Suomi-Juoksun reitin omalla huollolla valitsemanaan ajankohtana elokuun 2020 loppuun mennessä ja julkaista raportin suorituksesta tapahtuman Facebookissa tai Juoksufoorumilla.

 

GPS-jäljellä vahvistetun tuloksensa ilmoittaneet lisätään Suomi-Juoksu covid-19 -edition 2020 -tuloslistalle. Linkki tulosten ilmoittamiseen lisätään Suomi-juoksun nettisivuille lähiaikoina.

 

Muistattehan huolehtia riittävistä turvaväleistä ja muistaa muutenkin voimassa olevat kokoontumisrajoitukset.

 

Suomi-Juoksu 100 km -reitti mittariin ladattavaksi: GPX-track | FIT (Garmin)

 

https://endurance.fi/suomi-juoksu

Link to comment
Share on other sites

On 4.4.2020 at 23.21, X66 kirjoitti:

Omatoimi Suomi-juoksu on hyvä idea, mutta kannattaisikohan sitä laajentaa myös vapaavalintaiseen 100 km reittiin jos julkistaa GPS-jäljen?

Eihän tässä kuitenkaan ole sellaista kilpailullista ulottuvuutta.

 

Harkitsemisen arvoinen ajatus.

 

Toisaalta nykyisin näitä "omatoimikisa matkalla X omalla reitillä" -tapahtumia on aika paljon ja tässä varsinainen idea on juuri tuon tapahtumareitin kiertäminen. Ymmärrämme kuitenkin, että nykytilanteessa esim. Oulusta tai Joensuusta, Helsingistä puhumattakaan, ei ole välttämättä järkevää lähteä Saloon juoksemaan huvin vuoksi, joten voisimme harkita kahta sarjaa:

 

* Suomi-Juoksu Salo 100 km -reitti

* Oma 100 km reitti

 

Kummassakin samat säännöt: GPS-jäljellä vahvistetut tulokset elokuun loppuun mennessä lähiaikoina ilmoitettavan nettilomakkeen kautta ja kaikki osallistujat ovat mukana pienen palkinnon arvonnassa.

 

 

Link to comment
Share on other sites

On 6.4.2020 at 14.36, X66 kirjoitti:

Toinen juttuhan näissä omatoimijuoksuissa on huolto. Itse en ehkä ole vielä sataselle valmis tänä kesänä, mutta jos ajattelisin itsekseni juosta niin mieluummin vaikka 3x 33.5 km huoltopisteellä kuin yksi 100 km kierros. Sinänsä Salon 100 km reitti näytti kyllä kartalla tosi hyvältä.

 

 

Onhan se helpompi lyhyemmällä omalla kierroksella. Toisaalta Salon reitillä voi hyödyntää kahta kauppaa. Ensin reilun 20 km jälkeen Perniössä (poikkeama reitiltä 2 x 200 m) ja toinen reilun 50 km jälkeen Muurlassa (poikkeama reitiltä 2 x 400 m). Näiden lisäksi, jos käy etukäteen viemässä kätkön Rekijoen paikkeille 75 km kohtaan, niin on mahdollista melko pienellä valmistelulla jopa omin päin ilman huoltajaa. Toki kaikki tulostavoitteet kannattaa unohtaa, jos tekee tuollaisia ylimääräisiä kauppaan poikkeiluja, mutta seikkailumielellä täysin juostavissa.

 

On 6.4.2020 at 14.26, X-Caliber kirjoitti:

 

voisimme harkita kahta sarjaa:

 

* Suomi-Juoksu Salo 100 km -reitti

* Oma 100 km reitti

 

 

Näin teemme. Suoritusluetteloon tulee eriteltynä kaksi sarjaa.  

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Jos lähtee Salon reitille ilman modernia rannetietokonetta, johon saisi reitin tallennettua, niin toinen vaihtoehto on tulostaa tästä Reittiohje. (Voi tietysti ottaa lisäksi mukaan, vaikka olisikin GPS reitti ranteessa.)

 

Ohjeella pystyy periaatteessa kiertämään reitin ilman muita apuvälineitä, mutta suosittelen vähintään kännykkää reppuun, että saa tarvittaessa varmistettua oman sijaintinsa.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Omatoimi Suomi-Juoksu 100 km 1.5. - 31.8.2020

 

100 km juoksu Salon Suomi-Juoksun reitillä tai vaihtoehtoisesti omalla reitillä. Molemmissa tapauksissa suoritus on varmistettava linkillä GPS-jälkeen. Ilmoita tuloksesi yllä olevan linkin takaa löytyvällä lomakkeella. 

 

Kaikkien hyväksytyn tuloksen ilmoittaneiden kesken arvotaan Tailwind Nutrition -tuotepalkinto jokaista alkavaa kymmentä suoritusta kohti. Eli jos osanottajia on 1-10 arvotaan yksi palkinto, 11 - 20 osanottajan kesken arvotaan kaksi palkintoa jne. Yksi suoritus per osanottaja.

Link to comment
Share on other sites

Osallistu keskusteluun

You are posting as a guest. Jos olet jo rekisteröitynyt, voit kirjautua tästä sisään lähettääksesi vastauksen.
Huom!: Ilman rekisteröitymistä lähetetyt viestit tarkistetaan ennen julkaisua mainosrobottien yms. takia.

Vieras
Vastaa tähän ketjuun...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
 Share

×
×
  • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy