Jump to content
Juoksufoorumi.fiTavoitteet kaudelle 2020


Recommended Posts

7 minuuttia sitten, perttu kirjoitti:

Avaanpa tällaisen erillisen ketjun johon kaikki voivat asettaa itselleen riman ensi kaudeksi ja tarkastella myös muiden suunnitelmia. Ja sitten vain toteutetaan tavoite. Toivottavasti tulee kaikenlaisia tavoitteita: ajallisia, maaliinpääsy-, harjoitus-, terveys- tai fiilistelytavoitteita. Itse lähestyn nyt asiaa numeroiden valossa eli räpsäytetään enkka neljällä matkalla ja paino takaisin alas.

 

12 min 3100 m (kesä 2020)

5 km < 20.00 (kesä 2020)

21,0975 km < 1.33.59 (huhtikuu 2020)

42,195 km < 3.25 (lokakuu 2020)

Paino 90,5 kg -> 83 kg tai allekin, asteittain

 

Nyt ollaan kaukana ja kaikki trakoittaisivat enkkoja, mutta trendi on kyllä lenkkivauhtien ja fiiliksen suhteen aika vahvasti oikeaan. Painonpudotuksen onnistuessa pitäisi laskureiden mukaan olla jo sellaisella sopivan haastavalla iskuetäisyydellä kaikista että onhan nämä pakko ottaa kauden tavoitteiksi. Maratoniin on onneksi hieman reilummin aikaa jotta lihaskestävyys ehtisi parantua.

@perttu läpsäytti laittaa niin käypäset tavoitteet myös minulle ensi vuodelle, että minun ei niitä tarvitse kirjoittaa näköjään tänne. Ainoastaan tuon painotavoitteen jätän pois, kun valmiiksi olen tuon tavoitteen saavuttanut ellei ensi kesäksi nouse. Avaahan @perttu oma ketju, niin näkee sinunkin harjoittelun etenemistä.

  • Like 5
Link to post
Share on other sites

Matka: Motivaatio on ollut kuurupiilosilla viime kuukaudet. Suurin tavoitteeni siis ensi vuodelle on löytää taas juoksemisen ilo ja saada vähintään 2000 km kasaan.

 

Aika: HHM2020 tiketti tuli hankittua joskus aikoinaan kun halvalla sain ja sen verran uskoa tulevaisuuteen pitää olla, että pb aikaa sieltä lähdetään tavoittelemaan. Ja mieluusti alle 1:30.

 

Paino: -2kg rasvaa pois talven aikana. Tätähän olen tavoitellut tuloksetta joka talvi varmaan vuodesta 2016, eli se siitä.

 

 

 

  • Like 7
Link to post
Share on other sites

1. Ekaa kertaa tulisi juostua läpi talven. Edes jollain tapaa säännöllisesti ja tietysti mielekkäästi, eikä nyt vain siksi että on mennyt keksimään jonkin tavoitteen.

2. 5k enkka olisi ensin kesänä (korkeintaan) 26.xx.

3. Ehkä puolimaratonillakin voisi käydä, monen vuoden tauon jälkeen. Toisaalta läpijuoksu ei oikein innosta, vaan sitten pitäisi juosta vähän kovempaa, eli ehkä vasta 2021.

  • Like 7
Link to post
Share on other sites

Näin vastikään Dave Snowdenin luennon ClojuTREssä, ja siitä innoittuneena en ole asettanut itselleni tavoitetta vaan suunnan. Se on tietysti kohti kovempaa juoksukuntoa. Erona tavoiteorientoituneeseen mentaliteettiin en ole tehnyt varsinaista suunnitelmaa välivaiheineen tavoitteen saavuttamiseksi, vaan pikemminkin pyrin tunnistamaan mahdollisuuksia edetä haluamaani suuntaan. Snowden on sen verran kova ajattelija, että tuskinpa ihan kaikkia hienouksia ymmärsin ja varsinkin idean selittäminen on vaikeaa. Mielestäni tämä pieni ajattelutavan muutos on kuitenkin jo saanut minut näkemään enemmän mahdollisuuksia kehittyä, kun ajatukset ei fokusoidu pelkästään yhteen polkuun kohti maalia.

  • Like 4
Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Vieras
Vastaa tähän ketjuun...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Ketjua lukevat   0 members

    Ketjua ei tällä hetkellä lue kukaan jäsenistä×
×
  • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy