Jump to content
Juoksufoorumi.fi

Su 11.3


joukor
 Share

Recommended Posts

Pitkä 20.8 KM / 2:19.38/6:43 kmv sykkeet vaihteli 130-170 (ylämäessä).

Ohjelmassa "jääpalahoitoa" (jääpallalla sivelen akillesta,Anoppi ei siis ole tulossa kylään )ja ve-nyyyttttt-tee-lyä..

Aurinkoinen keli oli houkutellut runsaasti ulkoilijoita...

Reitti oli vakiolenkkini kehä 1:sen vartta Vihdintie-Vallikallio..eli kiersin kehää.

Link to comment
Share on other sites

101mins, 18,5kms, av hr 140, pace avg 05:14min/km, 1327 kcals

+5 astetta, aurinkoista, KEVÄT! Vaihdoin talvitrikoot Asicsin kesäisempiin pitkiin trikoisiin ja hyvin tarkeni! Juoksin Seurasaaren parkkikselle aika reippaasti (4:20min/km, sykkeet laukkasivat jopa 166), jonkin sortin "tappolämmittelyä" tuo kai oli. Seuriksesta jatkettiin Samin kanssa kohti HCR-reitin maisemia Pikku-Huopalahteen ja aina Stadikalle asti. Kierrettiin myös Stadikan pururata, joka oli aika sohjoinen vielä. Nyt uudet Pumat olivat todella edukseen, sillä ne todella pitävät vettä. Sukat eivät kastuneet vaikka pompin lammikoissa ja lumisohjossa. Oli kyllä mahtava lenkkisää ja erinomainen fiilis. Juoksu kulki rennosti ja vapautuneesti. Tuli otettua muutamia spurtteja ja olo oli muutenkin sellaista keväistä kirmailua. Tollainen reilu 18 kilometriä tuli vedettyä, eikä tuntunut missään. Tää meni sellaisena mukavana, spontaanina vauhtileikittelynä, jossa ei tullut niin tiukkapipoisesti tuijotettua kelloa ja sykkeitä ja juoksulenkkiäkin tuli varioitua vähän fiiliksen mukaan. Kerran viikossa pitää muistaa juosta enempi fiiliksellä kuin tiukasti harjoitusohjelmaa seuraten!

Himassa otin palautusjuomana mustikkakeittoa, jota siemaisin saman tien yhden litran pikavauhtia. Nyt on ihmeen iloinen ja tyytyväinen olo! :kumarrus:

Link to comment
Share on other sites

Liettuan Jonavassa oli sateista ja sumuista. Noin 4 astetta plussan puolella. Juoksijoita arviolta 250. Ihan ei ehditty ilmoittautumaan, kun pistivät tiskin etuajassa kiinni. Liekö numerolaput loppuneet. Juostiin kuitenkin ilman numeroa ja mitalinkin antoivat.

Oma "kunto" oli yllätys. Viime syksynä juostusta maratonista on yli neljä kuukautta ja sen jälkeiset lenkit voi laskea yhden käden sormilla. Pari kertaa olen sählyä käynyt pelailemassa. 12,5 km taittui kuitenkin aikaa 1h 0min 49s. Varsin tyytyväinen voi olla! Pitänee ruveta reeenamaan, kun toivoa näemmä on vielä. Parin viikon päästä olisi Varsovassa puolimaratoni. Kaipa sen läpi jaksaisi näillä "pohjilla" juosta.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share×
×
  • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy