Jump to content
Juoksufoorumi.fijoukor

Uusi Elmo ?

Recommended Posts

Arvi on kyllä kovan luokan painija jo tuossa iässä. Jo keväällä pisti silmään kun tv:ssä näytettiin hänen ottelu jossain kotimaan kisoissa. Niitä harvoja suomalaisia urheilijoita joista tulee heti fiilis että voi vielä pärjätä myös isommissa kinkereissä. Tietty yleisatleettisuus varmasti siinä taustalla. Kun vielä välttää loukkaantumiset kovassa harjoittelussa.

Share this post


Link to post
Share on other sites
20 minuuttia sitten, ErAh kirjoitti:

Painiliitto laittoi parhaan painijansa yli 30 kiloa miehen omaa sarjaa raskaampaan sarjaan. Mitä ihmettä painiliitossa ajatellaan ja kenen muroihin on **stu????

 

Kuosmanen on myös varsin lahjakas ja samanpainoinen kaveri. Molemmilla on nuorten arvokisamitaleita kaappi täynnä ja Kuosmanen on myös hiljan voittanut Savolaisen jolloin hänet valittiin EM-edustajaksi omaan sarjaansa. Itse uskon että Arvi on kovempi lahjakkuus, mutta milenkiintoista nähdä mihin Kuosmanen pystyy tuolla, potentiaalia hänelläkin pitäisi olla. Molemmat siitä erikoisia että eivät ole pohjalaisia. Moni myös spekuloi että Kuosmanen jättäisi nämä väliin ja keskittyisi olympikarsintaturnaukseen johon hänellä on jo myönnetty paikka tuon Savolaisesta kv turneella otetun voiton myötä. Näin ei kuitenkaan käynyt vaan ilmeisesti johto katsoi että tämä turnaus palvelee valmistautumista olympiakarsintaan Kuosmaselle. Nyt tarkoitus on että Kuosmanen saa täällä tuntumaa ja saa olympiapaikan ensimmäisessä kevään kahdesta karsintaturneesta. Sen jälkeen Savolainen voitaisiin lähettää toiseen olympiakarsintaturnaukseen, tosin en tiedä mikä kriteeri sinne pääsyyn tarkalleen olisi.

Share this post


Link to post
Share on other sites

98-kiloisiinhan saa vain toinen paikan  Tokioon ja ylemmässä sarjassa kummatkin ovat pieniä. Se olisikin mielenkiintoista, jos kummatkin lunastaisivat paikan kisoihin. Sitten painittaisiin keskenään kumpi lähtee 98-kiloisiin... Fiksumpaahan olisi jo ajoissa laittaa pienempi vetämään painoa 85-kiloisiin johon kait vetää painon normaalisti liki 95-kiloinen ukko.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Vieras
Vastaa tähän ketjuun...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


  • Ketjua lukevat   0 members

    Ketjua ei tällä hetkellä lue kukaan jäsenistä×
×
  • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy