Jump to content
Juoksufoorumi.fi

Juoksija lehti 2/2007


Oppressor
 Share

Recommended Posts

Sisäsivuilla sen sijaan oli taas Holmenin juttuja, ne on kyllä nykyään poikkeuksetta lehden parasta luettavaa, tietysti sen juoksukalenterin ja tulospörssin ohella... Mullekin vihdoin selvisi millaista se kova hammassärky oikein on. Risuja voi antaa etenkin siitä Warriner-jutusta, oli niin kamalasti kirjoitettu että moneen teokseen ei olisi saanut niin sekavaa tekstiä painaa.

Link to comment
Share on other sites

Oli tullut jo eilen, vaimo piilotti lehden, löysin vasta tänään !

Perjantaina tuli meille ja mies nappasi sen ensin luettavaksi ja linnottautui johonkin "tiettyyn paikkan" sitä lukemaan, vaikka lehti tulee minun nimelläni:) Eikä se mies edes juokse!

Lehdessä oli todella kiinnostavaa luettavaa juokseville naisille, joka pitää lukea oikein hyvän ajan ja ajatuksen kanssa...kunhan tässä ehtii.

Link to comment
Share on other sites

Risuja voi antaa etenkin siitä Warriner-jutusta, oli niin kamalasti kirjoitettu että moneen teokseen ei olisi saanut niin sekavaa tekstiä painaa.

En minäkään ole koskaan tajunnut näitä Heimo Elosen juttuja vaikka aina ne on luettava siinä toivossa jos sieltä kuitenkin löytyisi jotakin järjellistä. Vielä vaan en ole löytänyt...:conf:

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share×
×
  • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy