Jump to content
Juoksufoorumi.fi

La 10.3.


timopar
 Share

Recommended Posts

Lähes identtiset setit ollaan Markun kanssa vetäisty (vissiin kuitenkin eri maisemissa, oletan...) eli minullakin 22 km / 2 h 3 min. Avg oli 152 eli jostain syystä syke oli turhan korkealla, vaikka tahti oli mielestäni rauhallinen. Keli tyypillistä suomalaista kevätsäätä: paikkapaikoin pyörätie oli jo sula ja mukava juosta, mutta toisissa kohdin todellista puuroa / loskaa, jossa kenkä kastui & lipsui. Tuulikin oli mennessä myötäistä, mutta poistullessa navakkaa vastaista.

Link to comment
Share on other sites

107mins, 20,5kms, av hr 137, pace avg 05:03, 1341 kcals

+2 astetta, kosteaa, mutta ei sateista. Juostiin Samin kanssa Keilaniemen lenkki. Mulla oli jalassa uudet Puma Thiella XXX:t. Hyvin toimivat, napakat ja nauhoitus jotenkin tiukempi kuin NB:ssä. Ylämäessä Pumat tuntuivat tosin hieman kankeilta. Juoksu kulki kuitenkin oikein mainiosti, ja tuntui että juoksuun on tullut uutta itsevarmuutta. Ehkä torstain hieronta ja perjantain lepopäivä vaikuttivat asiaan. Juostiin aika nopeasti, muutamia spurtteja otettiin vaihteluksi mukaan pk-lenkkiin. Syke oli parhaimmillaan 158 ja keskivauhti välillä reippaasti alle viiden! Joskus tohon Keilaniemen rundiin on tuhrautunut liki kaksi tuntia, nyt se menee jo nopeammin. Kai on kevättä ja kiirettä hiukka ilmassa! Kaiken kaikkiaan oli oikein hyvä fiilis juosta. Oli mukava huomata, että samoilla reiteillä juoksenteli myös paljon muita reippaita miehiä ja naisia, mahtoivatko peräti olla seppolaisia? Kukaan ei kylläkään peukaloa nostanut moikkailun merkiksi. Tuntuu että kevät on tullut ja on aika siirtyä kevyempiin varusteisiin. Mulla oli päällä edelleen Löffler, alla crafit ja Salomonin juoksupaita, mikä riitti vähän turhankin mainiosti. Ei ainakaan paleltanut.:038: Ja hei, HCR:ään on enää kaksi kuukautta!

Link to comment
Share on other sites

Joge, jos 20.5 km menee vaivattomasti 5:03 vauhdilla, niin se 1:45 on aika helppo nakki sulle. Koska 1:45:29 on tasan 5 minsan vauhtia, ja tuossa mentiin aika lailla sitä vauhtia. Vain 600 m jäi uupumaan, ja tuskin simahdat reilulla puolella kilsalla. Kyllä "veli" o iskussa.

Sukka-veli, mun mittari varmaan liioittelee. Oikeesti menin ehkä jotain 6:25min/km vauhtia...Mene ja tiedä, mutta tänään kulki mahtavasti, ei ollenkaan sellaista väsymyksen tunnettta kuin muutamina edellisinä kertoina, ja motivaatiokin on taas kohdallaan.:kapa:

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share×
×
  • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy