Jump to content
Juoksufoorumi.fi

Jyskälän katujuoksu


duracell
 Share

Recommended Posts

Löytyykö 28. huhtikuuta Pentin Pinkaisusta mitään tietoa? Aika sattuu sopivasti sarjapelien väliin (jos ei pukkaa Cuppia).

Jos vaikka lähtis tässä keväällä Hatapan selkää katselaman jollekin Hatapan alimatkalle eli minun ylimatkalle. Katujuoksukin kyllä kiinnostaa, tosin sarjapeli olisi jo 2 päivän päästä joten ensimmäinen puolikas pitänee jättää toiseen ajankohtaan.

Link to comment
Share on other sites

Löytyykö 28. huhtikuuta Pentin Pinkaisusta mitään tietoa? Aika sattuu sopivasti sarjapelien väliin (jos ei pukkaa Cuppia).

Ei ole ollut Juoksija-lehdessä, eikä Kuohun kotisivulla vielä lisätietoa tuosta, mutta luultavasti ainakin Kuohun sivulle tulee tietoa jossakin vaiheessa.

Olisikohan se taas se ratakymppi...?

Link to comment
Share on other sites

Katujuoksuun ei voi ilmoittautua netissä, vaan ilmoittautumislomake on aikanaan tapahtuman mainoksessa. Lomake pitää palauttaa monitoimitalon kahvioon.

Myös sähköpostilla on edellisinä vuosina voinut ilmoittautua juoksun mainoksessa olleeseen osoitteeseen. Ei tarvii siis välttämättä käydä monnarilla.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Matkoja on 1/4 ja 1/2 maraton. Tosin sarjoina VAIN kilpasarjat + sitten ne ikäsarjat (ellen aivan väärässä ole). Joskus ollut joku sauvakävely mukana...

Katselin tuossa aikaisempia tuloksia mitä äkkiseltään löysin (-02), niin kyllä mukana oli kaiken tasoisia juoksijoita mukana, minun onneksi.

Omalta kohdaltani herää tietysti epäilyjä ensikertailaisena tulevan tuloksen mahdollinen huonous, mutta kaipa sitä omaan tahtiin saa tulla, vaikka viimeisenä.

Keräilen siis vielä rohkeutta sen suhteen, että "uskaltaa" tulla puolimaratonin siinä 2:30 nurkilla maaliin... :) Tai ehkä se vartti alta tunnin olisi sittenkin parempi kokemus, mitä muut on mieltä?

Tarkoituksena on siis kerätä kilpailukokemusta ensimmäiseen maratoniin, joka olisi syyskuun puolvälin vinlandia jykylässä.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share×
×
  • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy