Jump to content
Juoksufoorumi.fi • Ketjua lukevat   0 members

  Ketjua ei tällä hetkellä lue kukaan jäsenistä

 • Samanlaisia ketjuja

  • Baltsu
   Asicsilla menee vähän huonosti. Jenkeissä liikevaihto putosi 15% ja johtaja sai kenkää. Muuallakin organisaatiota myllätään. Euroopan maissa maahantuojat joutuivat välistä pois ja Asics rakensi oman organisaationsa. Hintojen pitäisi Suomessa laskea, saa nähdä miten käy. Uudistuksia tarvitaan, kun geeli ei näytä enää myyvän. Kengät ovatkin näyttäneet ikään kuin 10 vuotta vanhoilta ulkonäöltään ja tuntuneet kovilta. Satsaus pronaatiotuettuihin malleihinkaan ei ole enää oikein tätä päivää.
    
   Uusi DS-Trainer 24 on nyt esimerkki sitä, että muutoksia on tehty.
   He ovat luopuneet pronaatiotuesta ja ilmoittavat kengän olevan neutraali. Tässähän oli välissä jotain vuosia, jolloin DS-Trainerista tehtiin erikseen neutraali- ja pronaatiomalli, mutta nyt pronaatiotuki on ilmeisesti heitetty kokonaan romukoppaan. Yritin käydä viime viikolla kaupassa katsomassa, jotta näkisin mitä se käytännössä tarkoittaa, mutta ei niitä hyllyssä vielä näkynyt. Uusi Nimbus olisi ollut. Speksien mukaan DS24 on 8mm dropilla ja 246g. Pohjassa menee sellaiset tietynlaiset vahvikkeet reunoilla kuten esim. adidaksen Solar Boostissa ja New Balancen 890v6:ssa, mikä lisää kengän tukevuutta, joten vaikka siinä ei olisikaan enää pronaatiotukea, niin ei se välttämättä mitenkään vetelä ole tai ei sopisi heille, joilla on mieto ylipronaatio. Yksi suurimmista muutoksista on päällinen, joka on nyt knit-tyyppistä, mikä taitaa olla aika muotia tällä hetkellä. 
    
   Värejä on vasta kaksi miehille ja kaksi naisille (sekin on parempi kuin aika, jolloin DS-Traineria oli vain yhdessä värissä) eli sininen ja musta miehille, vaaleansininen ja musta naisille. Se naisten väritys on minusta todella hyvä, eikä se miesten sininenkään nyt ihan surkea ole, mikä on tietyllä tavalla eteenpäin menoa, koska yleensä DS-Trainerit ovat olleet sysirumia - paitsi se viime vuoden kirkkaan keltainen 23 oli kyllä ihan jees. Saa nähdä nyt kun Nimbus 21:stä on jo joku 6 väriä, samaten Kayano 25:sta, että tuleeko DS-Traineristakin enemmän vai onko se myynti niin vähäistä, ettei kannata valmistaa.   • juokse1
   Mikä kenkä olisi hyvä, kun Asics Gel-Ziruss hajoaa näin kannasta? Näillä juostu/kävelty ehkä 150km.. Muuten hyvässä kunnossa ja sopiva jalalle tämä malli. Mikä kumma näissä mättää? Jo toisessa parissa sama juttu. Hakusessa on leveä lestinen ja hyvin vaimennettu neutraali kenkä naiselle. 

  • Seppo
   Nyt on kyllä räväkkä takki:

   Linkki takkeihin
  • AndyM
   Moi, olen juossut useamman vuoden Nimbuksilla ja ollut todella tyytyväinen kenkiin, mutta nyt rupesin miettimään pitäisikö koittaa uutta mallia.
   Onko kokemuksia Asicsin Kinsey mallista?
   Mainostetaan lippulaivana; ensimmäisenä jäi mietityttämään suuret välit kantapään vaimennuksessa, kerännee jonkun verran kiviä heikkatiellä.
   Mutta entäs asalttiominaisuudet ja muut kommentit?
   Lyhyen testauksen jälkeen tuntuivat hiukan kovemmilta kuin Nimbus 13:sta - myyjän mukaan pitäisi kuitenkin olla enemmän vaimennettu kuin Nimbus?
  • Dogilainen
   Löytyisikö foorumilta harrastajia, jotka hölkkäävät/juoksevat puhtaasti päkiöillään?

   Pitäisi löytää kengät naisele, jolla on taipumusta lievään ylipronaatioon, ja joka juoksee päkiöillään. Kantapää ei askeleen missään vaiheessa edes ota maahan kiinni.

   Kenkien tulisi olla kohtuullisen hyvin vaimennetut, koska esim. Asicsen Gel-1160 aiheuttaa kipuja, ja kivut johtuvat (oletettavasti) siitä, että vaimennus on hieman turhan heppoisa. Pururadalla kipuja ei nimittäin tule, mutta kova alusta tekee hallaa heti jos vauhti yhtään nousee ja/tai lenkki on muutamaa kilometriä pidempi.

   Olin ajatellut ehdottaa testiin Brooksin Ravenna 2:sta sekä Asicsen GT-2160:stä / Kayanoa.. Mitään kokemuksia näistä?

   En sitten tiedä onko pronatoinnilla ylipäätään mitään vaikutusta kenkien valintaan, kun askellus on mitä on... ?

   EDIT: Netistä löytyi heti "tietoa" siitä, että Ravenna käytännössä vaatii sen, että käyttäjä on kanta-astuja. Ei siis ehkä paras vaihtoehto.


×
×
 • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy