Jump to content
Juoksufoorumi.fi

Keskiviikko 7.3


Pantse
 Share

Recommended Posts

110mins, 20kms, av hr 138, pace avg 05:27, 1408 kcals

+5 astetta, poutaista ja keväistä. Suuri osa pyöräteistä on jo sulanut. Samin kanssa juostiin Keilaniemen kierros reippaana PK:na, sykkeet suurimmillaan 161, keskisyke 138, vauhti 05:27min/km. Juoksu kulki ihmeen keveästi ja helposti pitkästä aikaa.:039:

Link to comment
Share on other sites

No eka kerran vähän pitemmällä lenkillä täällä uudella asuinpaikkakunnallani ja kun minkäänlaisia mittareita eikä muita vempeleitä oo niin voinen vain arvailla että matkaa tuli ehkä tommoset 6,5 kilometriä tai ehkäpä seitsemänkin tai sitten ei. Mutta aikaa kului 42 minuuttia. Tosin menin aivan hissun kissun ja kävelin muutaman metrin välillä. Eilinen kuntosali painoi...:kapa:

Link to comment
Share on other sites

Lenkki meinasi lipsahtaa VK:ksi, mutta taishan se sitten kuitenkin jäädä reippaan PK:n puolelle:

10.8km - 1h5min - 6.01min/km - sykkeet 78%.

Juoksin sellaista reittiä, mitä en aikaisemmin ole juossut. Matkan pituudestakaan ei ollut hajua. Kotona vasta mittasin kartalta. Päätin, että kokeilen omien tuntemuksieni mukaan juosta PK:ta vilkuilematta mittaria. Ja mittari kertoi sitten ylläolevat tiedot. Tuntemusten perusteella luulin juoksevani hiljempaa ja matalammalla sykkeellä. Joskus on mielenkiintoista testata omia tuntemuksiaan näin.

Link to comment
Share on other sites

5km laiskaa hölkkää, veto täysin kateissa. Flunssa ei vaan väisty millään. Toinen viikko menossa pilalle, eikä enää edes kiinnosta.

Täällä on kanssa elelty vaikeita aikoja juoksun suhteen. Ensin käsi paskana ja sitten iski flunssa. Nyt 9 päivää juoksutaukoa takana ja saattaa vielä muutama olla edessäkin. Tänään taitaa tulla eka kuumeeton päivä, mutta olo on melko voimaton. Ei kauhean hyvä tilanne, kun pitäisi kerätä kilometrejä matkalla kohti Tukholmaa.

MUTTA, kyllä me täältä vielä noustaan, vaikka ei justiin nyt siltä tuntuisikaan.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share×
×
  • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy