Jump to content
Juoksufoorumi.fi


Seppo

Moderointijonossa on tunnelmaa

Recommended Posts

@Baltsu Ymmärrät varmaan että olet edelleen moderointijonossa? Olinko jotenkin epäselvä sen asian suhteen mitä se tarkoittaa? Jos on kysyttävää niin kysy ihmeessä. Tämä moderointijono jatkuu nyt 9.11. asti. Ja voin kertoa, että vielä yksi (1) sekoilu ja mä suljen tunnukset. Joskus täytyy vain antaa periksi sen suhteen että ihminen muka muuttuisi. 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Luin myös tuolta blogista tuon esityksen. Ottamatta suoraan kantaa tähän tapaukseen, niin toisille näistä foorumeista voi tulla elämää suurempia asioita. Jos iso osa vapaa-ajasta menee foorumin lukemiseen ja kommentointiin, niin siitä ehkä muodostuu keskeinen sisältö elämälle. Ehkä näitä ei kannata ottaa niin vakavasti

Share this post


Link to post
Share on other sites

Sanotaan nyt näin, että joidenkin housuissa olisin nyt ihan aidosti huolissani. Lainaan Baltsun blogista tähän yhden pätkän:

 

"Mikäli mikään ei muutu, niin foorumilla käynnissä olevien lokakampanjoiden ja ajojahtien seurauksena joku menettää vielä henkensä, mutta se joku ei ole minä."

 

Tämä on sellaista kamaa, että poliisiahan tässä jo tarvitaan.

  • Like 1
  • Confused 3

Share this post


Link to post
Share on other sites

Baltsuhan oli moderointijonossa, eli kuten tuossa ylhäälläkin lukee niin viestit eivät tule heti näkyviin. Pitää myös sisällään sen, että jos viesteissä haukutaan muita niin ne osat olen poistanut. Tämä ei ilmeisesti missään vaiheessa hänelle auennut. 

 

Toinen suuri salaliitto näyttää olevan tuo yksityisviestien määrä joka on kaikilla sama. Kun postilaatikko on täynnä niin vanhoja viestejä pitää poistaa jotta voi lähettää uusia. 

 

Juoksufoorumi on tavallaan facessa, mutta ryhmän nimi on Juoksu. En seuraa sitä aktiivisesti ja siksi siellä on omat ylläpitäjät. Nimi ei ole sama koska en huolehdi sen ylläpidosta. 

 

 

" Kaikki tuo perustui kaiken lisäksi kuulopuheisiin tai vaihtoehtoisesti kyse oli puhtaasta epävakaan, herkkähipiäisen henkilön mielivallasta, joka voisi tapahtua kenelle hyvänsä milloin tahansa eli myös silloin, jos en olisi kaverini kanssa asiasta edes keskustellut."

 

IMG_4692.jpg

 

Yllä oleva eiliseltä. Tätä tämä on ollut viime kuukaudet. Mielestäni mun ei tarvi sietää tämmöistä. 

  • Like 5
  • Confused 4
  • Sad 2

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ihan ilman mitään piruilua, henkilö on bännätty käsittääkseni lähes kaikilta palstoilta, joilla on esiintynyt. Juoksufoorumin tapauksessa tuohon keissiin liittyi kyllä vastapuoliakin vuosien varrella, mutta eipä siitä sen enempää. Rauha maassa ja ihmisillä hyvä tahto.

 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Vieras
Vastaa tähän ketjuun...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


  • Ketjua lukevat   0 members

    Ketjua ei tällä hetkellä lue kukaan jäsenistä


×
×
  • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy