Jump to content
Juoksufoorumi.fi

Mumbai Marathon 2007


Recommended Posts

  • 2 weeks later...

Oli eksoottinen kokemus ja lopussa oli todellakin lämmin (n. 35 astetta), kun kuuma asfaltti lämmitti kiukaan tavoin vielä lisää. Maraton lähti aamulla 7:40, jolloin juoksuolosuhteet olivat vielä aika hyvät (n. 25 astetta), mutta päivän noustessa lämpökin nousi reilusti.

Muuten meni ihan hyvin, mutta lopussa meinasi iskeä suolanpuute. Siellä ei ollut saatavilla suolakurkkuja eikä muutakaan suolaista "suomalaisten" maratonien tapaan. Kannattaa huolehtia sopivasta suolatankkauksesta ennen ja maratonin aikana.

Juomapuoli oli järjestetty suht. hyvin ja juotavaa oli ainakin tarpeeksi, tosin kuntojuoma meinasi ainakin loppupäässä olla vähissä. Voisi vielä mainita kätevät pienet pullot, joissa juoma tarjoiltiin. Näitä oli helppo pitää kädessä (ja vaikka useampaakin kerralla) juoksunkin aikana.

Itselleni oli kyllä yllätys, että täysimaratonin juoksijoita oli vaan muutama sata, vaikka ilmoittautujia piti olla n. 30000 juoksijaa. Loput juoksivat lyhyempiä matkoja.

Tulosluettelon mukaan suomalaisia oli kokonaista 5 kpl täydellä matkalla.

Kannattaa käydä kokeilemassa, jos haluaa juosta maratonin eksoottisissa olosuhteissa eikä pelkää lämpöä ja aurinkoa (eikä smogia ja huonoa ilmaa, tosin se ei ollut niin paha meren läheisyydessä, jossa maraton juostiin).

PS. Kannattaa olla tarkkana, että ei saa ripulia. Itse sain sen, mutta onneksi paranin siitä juuri ennen maratonia :)

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share×
×
  • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy