Jump to content
Juoksufoorumi.fi

Pääsiäishölkkä 6.4.-07


Recommended Posts

  • Replies 65
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Viime keväänä tuli juoksenneltua (tai minun vauhdilla - hölkättyä) 33 km matka.

Reitti oli (ja varmaankin on edelleen) muistini mukaan melko mäkinen ja altis tuulelle paikotellen. Mutta itse tapahtumasta ei moitteen sijaan. Mukava ja leppoisa tunnelma ja suosipa Onnetar myös arpajaisten muodossa.

Melko suurella todennäköisyydellä on ohjelmassa myös tänä keväänä. Joko 33 pitkis tai 12 km VK - aika näyttää.

Huoltopisteitä oli muistaakseni 5 kpl pidemmällä matkalla, lyhyemmällä 1. Vettä ja urheilujuomaa oli tarjolla. Maalissa maukkaita suolakurkkuja.

Link to comment
Share on other sites

Onko kukaan osallistunut Vantaalla järjestettävään pääsiäishölkkään? Millainen reitti on ja kuis huolto pelaa? Tonne vois ehkä jopa mennä:conf:

Viime vuonna olin 33 km matkalla ja edellisellä 12 km. Reitti on mukavan vaihteleva profiililtaan, muutama iso mäkikin mukana.

Lopussa kannattaa olla tarkkana reittimerkintöjen kanssa, viime vuonna tuli tehtyä pieni lisälenkki, kun en kääntynyt oikeasssa kohdassa. Juoksin yhden toisen kanssa samaa matkaa, eikä hänkän huomannut merkintöjä. Kai siinä kytättiin vähän liikaa toisiamme. Muuten niitä merkintöjä tuntu kyllä olevan riittävästi ja oppaitakin paikka paikoin.

Muuten kyllä hyvin järjestetty ja mukava tunnelma. Varmaan osallsitun tänäkin vuonna.

Link to comment
Share on other sites

Kuka tapahtuman järjestää ja onko niillä nettisivuja? Rupesi kiinnostamaan, mutta googlella en löytänyt kuin vanhoja tuloksia.

Pääsiäishölkän järjestää Sporttiveteraanit (SpoVe), mutta ei heidän sivuillaan näy juurikaan olevan juttua tapahtumasta.

Pääsiäisen teeman mukaisesti lyhyempi matka on nimetty kiusaukseksi ja pitempi kärsimykseksi.

Link to comment
Share on other sites

Viime vuonna kävin pidemmän matkan hölkkäilemässä. Ihan mukava pienimuotoinen tapahtuma, sopii hyvin valmistautumiseen maratonille. Kun olen vähän laiska juoksemaan pitkiä, on tällainen 33 km kisa hyvää treeniä, kunhan ei innostu liikaa puristamaan. Viime vuonna oli sää hieno, aurinko paistoi ja lämpöä taisi olla vaajaat 10 astetta. Forerunner ei ollut lenkillä mukana, mutta jotenkin jäi fiilis, ettei tuo matka ihan täyttä 33 kilometria ole. Loppupätkällä meinasin eksyä vaikka juoksin kärkipyöräilijän perässä ja kyykäärmekin oli jäädä lenkkarin alle.

Link to comment
Share on other sites

Tietojeni mukaan Pääsiäishölkkä järjestetään tänäkin vuonna. Lähtöpaikka on ollut ainakin ennen Myyrmäen EVTEK-koulu. Ja startti on muistaakseni joko klo 11 tai 12... :undecided:

Reitin kunto on vaihdellut keleistä riippuen hyvästä huonoon. Sateista ja lämpötiloista riippuen reitillä voi olla jäätä varjopaikoissa. Joka vuosi on mielestäni reitin merkinnät parantuneet, mutta aina löytyy ilkiöitä (joka juoksun riesa) jotka kiskovat merkinnät ja jopa kilometritolpat mennessään.

Tuolla on kuitenkin 'puolimaastokisana' hyvä testata kevään kuntoa alkukesän maratoneja silmälläpitäen.

Ei muuta kuin tsemppiä kisaan (ja muihinkin kisoihin) kaikille

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Muutama vuosi sitten oli reitin alkuosa todella jäinen ja liukas. Osittain myös matkalla pahoja paikkoja. Reittimerkinnät pettivät sillä kerralla myös kärkipyöräilijän. Vaihteva reitti tosiaan. Pikkuinen kisa.

Pikkasen oli sohjoa viime vuonnakin alkumatkasta ja edestakaisella reiillä myös paluumatkalla luonnollisesti. Muuten semmosta vaihtelavaa pikkumäkeä. Juoksin lyhyemmän matkan.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share
×
×
  • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy